MTV3-kanavalla alkavat suorien lähetysten superviikonloput: Putous, Posse ja Voitolla yöhön

23.10.2015 07:01 -

Live-ohjelmien ystäviä hemmotellaan viikonloppuisin. Tällä hetkellä ruudussa pyörivät Posse ja Voitolla yöhön saavat seurakseen lauantaina alkavan Putouksen. Ruudussa nähdään paitsi Novan oma radiojuontaja myös Isac Elliot.

Kestosuosikki Putouksen seitsemännellä kaudella tähtitehtaaseen astuvat seitsemän näyttelijää: Essi Hellén, Joonas Nordman, Kari Ketonen, Ville Tiihonen, Mari Perankoski, Jenni Kokander sekä tauon jälkeen Putoukseen palaava konkari Riku Nieminen.

Alkava kausi pysyy uskollisena alkuperäiselle ohjelmaformaatille, mutta tuttuun tyyliin yllätyksiä on luvassa niin katsojille kuin näyttelijöillekin. Sketsihahmokilpailu on edelleen ohjelmassa tärkeässä roolissa. Lisäksi mukana on muun muassa Viikkokatsaus, Tulikoe ja live-sketsit. Ohjelmaa isännöi viimevuotiseen tapaan Heikki Paasonen.

– Vain saunailta Englannin kuningattaren kanssa on kunnon tekosyy jättää Putouksen startti katsomatta! Paitsi, jos saunassasi on TV. Sitten katsotte sen. Ja nauratte, Putouksen alkamista innolla odottava Riku Nieminen kommentoi.

Posse on ilahduttanut katsojien perjantai-iltoja energisellä ja yllättävällä ohjelmallaan. Aku Hirviniemen, Jaakko Saariluoman, Jarppi Leppälän, Jukka Hildenin, Jarno Laasalan ja HP Parviaisen muodostama kuusikko sai ohjelman toisella kaudella joukkoonsa Jenni Dahlmanin.

Possen vieraana nähdään joka viikko laaja kattaus suomalaisia julkisuuden henkilöitä. Perjantaina nähtävässä jaksossa studiossa on mukana Paula Vesala, Sami Hedberg, Jari Sarasvuo, Antti Reini ja Anu Sinisalo. Musiikkivieraana on Isac Elliot. Emma Kimiläisen tähdittämä stuntti saa yllättävän käänteen.

Sunnuntaisin kotikatsomoita piristää koko perheen estradiviihdeohjelma Voitolla yöhön, jossa nähdään myös Novan Päiväunen juontaja Elina Kottonen (kuvassa).

Katsojat ovat saaneet seurata jo viiden jakson ajan julkisuuden henkilöiden heittäytymistä lähes mahdottomien haastetehtävien edessä. Tulevana sunnuntaina Voitolla yöhön -kilpailijat esittelevät taitojaan uusissa haastelajeissa kuten flairtending (Aki Linnanahde ja Petri Nygård), liina-akrobatia (Susanna Koski ja Viivi Pumpanen), katutanssi (Juuso Mäkilähde ja Elina Kottonen). Pariesitysten lisäksi ilman paria jäänyt Jukka Rasila esittää hengenvaarallisen moottorisahajonglöörauksen.

Posse perjantaisin klo 20.00 MTV3-kanavalla
Putous lauantaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla
Voitolla yöhön sunnuntaisin klo 19.30 MTV3-kanavalla

Kilpailut

Uusimmat