Elämä Lapselle -konsertti järjestetään Helsingin Hartwall Areenalla.
Laulaja viihtyy siistissä huoneessa.
Artisti julkaisee loppuvuoden ajan yhden uuden singlen kerran kuussa.
Radio Novan Ilta haastatteli uuden kappaleensa julkaissutta Isac Elliotia ja puhui tämän kanssa artistiuden raskaistakin puolista.
Uuden I Wrote A Song For You -sinkun julkaissut ja yhteiskiertueelle Mikael Gabrielin kanssa lähtevä Isac Elliot vieraili Radio Novan Illassa. Miten tämä yhteistyö sai alkunsa ja miten Isac näkee heidät combona? Mitä kaikkea Isac Elliotin uralla on luvassa lähitulevaisuudessa? Entä miten artisti näkee mahdollisen tauolle jäämisen? Kuuntele koko haastattelu.
Kaksikko lähtee joulukuussa yhteiskiertueelle.
Maailman laidalla -yhteisbiisi julkaistaan keskiviikkona.
Paras muisto lapsuudesta vie räppärin istumaan gladiaattorinakin tunnetun Tony Halmeen syliin.
Fast Track -musiikkivientiohjelma on kehitetty tukemaan merkittävien kansainvälisten läpimurtojen syntymistä.
Maailmallakin uraa luova Isac Elliot ei ole suostunut pyyntöihin esiintyä koulunsa tapahtumissa. Menestynyt poppari tahtoo pitää opiskelun ja popparin työt toisistaan erillään.
Isac Elliotin mielestä Justin Bieberin olisi pitänyt hiljentää tahtia sen sijaan, että antoi tilanteen luisua pisteeseen, jossa tähti alkoi käyttäytyä holtittomasti.
Uuden She -sinkun julkaissut Isac Elliot kävi Radio Novan Illan Oku Luukkaisen vieraana. Keskustelua käytiin musiikin tekemisen lisäksi muun muassa myös idoleiden tapaamisista, hankalista toimittajista ja tyttöystävästä. Haastattelun aikana korviin kantautui myös hienoja uutisia, mutta millaisia? Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan.
SHE-kappaleen tänään perjantaina julkaissut Isac Elliot arvostaa Robinia ihmisenä ja artistina, mutta ei halua tulla verratuksi häneen.
Isac Elliot ja Benjamin Peltonen juontavat CokeTV-kanavan suomalaisessa versiossa yhdessä kahden muun suomalaisjuontajan kanssa.
Mikael Gabriel neuvoi 10 vuotta nuoremmalle Isac Elliotille, että teini-iästä kannattaa nauttia vielä kun voi. Kun ikää tulee lisää, vastuu kasvaa. Räppäri myöntää, että kaipaa itse välillä nuoruuttaan.
16-vuotias teini-idoli kertoo, että norjalaiset fanit piirittävät häntä kaikista intohimoisimmin.