Kuva: Emmi Moilanen

Yle: Isac Elliot esitteli 19 000 euron asunsa - "Video, jota en pystyisi ikinä katsomaan uudestaan"

02.12.2022 19:15 - Sanni Seppä

Artisti esitteli muutama vuosi sitten YouTube-videolla lähes 20 000 euroa maksaneen asukokonaisuutensa. Artistin mukaan ei ole aina helppoa, että kaikki hänen uransa vaiheet ovat googlattavissa netistä.

Artisti Isac Elliot eli Isac Lundén, 21, nousi julkisuuteen jo 12-vuotiaana julkaistessaan debyyttisinglensä New Way Home. Sen jälkeen artisti onkin kasvanut julkisuuden valokeilan alla ja matkaan on mahtunut myös häpeällisiä hetkiä Lundén kertoo Ylen haastattelussa. Kolme vuotta sitten julkaistussa MolyBrosin YouTube-videossa Lundén esitteli näyttävän vaatekokonaisuutensa, jossa artisti eritteli asuun kuluneita rahasummia. Hintaa kokonaisuudelle kertyi lopulta 19 230 euroa. Nykyään artisti sanoo välttelevänsä luksusbrändien isoja logoja ja pitää tärkeimpänä sitä, että vaate istuu. Lähes 20 000 euroa maksaneen asun esittely onkin hävettänyt artistia jälkikäteen.

- Se on video, jota en pystyisi ikinä katsomaan uudestaan. Mutta toisaalta olin videossa 18-vuotias, Lundén sanoo.

Netistä löytyy vuosien takaisia videoita artistista ja toisinaan jotkut  naureskelevat nuoren Lundénin puheille. Tällaiseen törmätessään artisti yrittää vain skrollata ohi. 

- Kun on tehnyt tosi nuoresta asti, kaikki perseilyt ja oudot tyylivaiheet, kaikki löytyy netistä. Se on yksi rankimmista jutuista. Kun vaan googlaa minut ja vuoden, niin sieltä tulee kaikki, artisti kertoo.

Voit katsoa videon alta.

Jos video ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähde: Yle

Kilpailut

Uusimmat