Kuva: Instagram

Isac Elliot heitti harvinaisen itseironisen kommentin someen: "Miks tolla hurrilla on pottakampaus?"

22.08.2019 15:45 - Iiro Myllymäki

Isac Elliot paljastaa merkkivaatteidensa päätähuimaavia hintoja tuoreella YouTube-videolla.

Laulaja Isac Elliot, 18, esiintyy MolyBros-YouTube-kanavan videolla, jossa hän esittelee asukokonaisuutensa ja siihen kuuluvien eri vaatekappaleiden hinnat. Nuorukaisen merkkivaatteille tulee melkoinen hintalappu, sillä mies laskeskelee yllään olevien vaatteidensa ja asusteidensa maksavan yhteensä noin 19 230 euroa. Elliotin asukokonaisuuteen kuuluu muun muassa 1300 euroa maksavat Niken kengät, Guccin 1225 euroa maksava college-paita ja noin 10 000 euron arvoinen kello.

- Tiedän, että tämä on aika paljon, mutta ei minulla olisi mitään mahdollisuutta käyttää tällaisia, ellei minulla olisi faneja, Isac Elliot sanoo videolla.

Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Mies osaa selvästi itseironian taidon, sillä hän on kirjoittanut oman YouTube-tilinsä kautta hauskan kommentin videon kommenttikenttään. Kommentista on tykätty jutun kirjoitushetkellä noin 300 kertaa.

”Miks tol hurril on pottakampaus?” Isac Elliot kirjoittaa.

(kuva: Youtube)

Suomenruotsalainen Isac Elliot on saanut jalkaa kansainvälisen musabisneksen oven väliin. Viime viikolla uutisoitiin, että nuori mies on solminut kansainvälisen levytyssopimuksen Saksan Universalin kanssa. Miehen ensimmäinen tämän levytyssopimuksen alla tehty julkaisu tuli julki viime perjantaina, kun Isac Elliotin single Waiting Game julkaistiin. Kappale on tehty suomalaisvoimin. Voit kuunnella kappaleen alta. Jos video ei näy alla, klikkaa tästä.

Isac Elliotin vierailusta YouTube-videolla kirjoitti ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Lue myös: Isac Elliot solmi kansainvälisen levytyssopimuksen, kommentoi Ylelle: "Jännittää ihan törkeesti"

Kilpailut

Uusimmat