Radio Novan Illassa vierailivat näyttelijät Riku Nieminen ja Aku Sipola. Ensi-illassa olevassa Spede-elokuvassa näyttelevät tähdet kertoivat tarinaa elokuvan takaa ja kertovat, mikä oli haastavinta Speden ja Veskun rooleihin astumisessa. Kuinka hyvin hahmojen tuntemus oli jo etukäteen näyttelijöiden hallussa? Kuuntele välillä jopa levottomaksi äitynyt haastattelu tästä!
Spede-elokuva kertoo Pertti "Spede" Pasasen elämästä ja elokuvanteosta.
Elokuva ilmestyy syyskuussa.
Elokuva saa ensi-iltansa syyskuussa.
Riku Nieminen pyrki vasemmistoliiton kansanedustajaksi.
Näyttelijänä tunnettu Riku Nieminen oppi kantapään kautta, että kansanedustajaehdokkaana sanomisiin tartutaan hanakasti.
Myös sukulaisen sanat menetyksestä ovat jääneet näyttelijän mieleen.
Nieminen vierailee Gogin kantabaari -ohjelmassa.
Nieminen kertoo todenneensa Speden hyvin ristiriitaiseksi henkilöksi.
Spede-elokuvassa näyttelevät lisäksi muun muassa Joonas Nordman ja Minka Kuustonen.
Suosikkinäyttelijä haki keväällä opiskelemaan politiikkaa ja viestintää, mutta opiskelupaikka ei auennut, kertoo Helsingin Sanomat.
Radio Novan Aamussa Minna menee pähkinöiksi hamsterista, Parta-Markukseen iskee kuume, kuin sika limppuun ja Aki ei tarvitse mitään. Paitsi ehkä hatullisen Riku Niemistä ja loma-asunnon Espanjasta. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Riku Niemisellä epäillään sydänlihastulehdusta tai sydänpussitulehdusta. Näyttelijän Twitter-päivitys sai kuitenkin monia huolestuttavia rokotevastaisia kommentteja.
Nieminen kiittää peliyhtiötä saamastaan tuesta.
Riku Nieminen muistetaan ehkä parhaiten Munamies-hahmostaan.
Ilta-Sanomien mukaan avioerohakemus jätettiin Helsingin käräjäoikeuteen 9. joulukuuta 2019.