Kaupallinen yhteistyö Tämän sisällön sinulle tarjoaa Myllyn Paras.
Vapun reseptit: Kinuskinen puolukkapiirakka
Syysiltoina herkutellaan puolukka-kinuskipiirakalla.
Puolukka-kinuskipiiras:
Myllyn Paras pyöreä suklaataikina
5dl puolukoita
200g creme fraichea
2 kananmunaa
1dl sokeria
1tl vaniljasokeria tai vaniljauutetta
3-4rkl valmista kinuskikastiketta
Ota taikina sulamaan huoneenlämpöön. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Kauli taikinaa ohuemmaksi ja painele se pyöreään piirakkavuokaan. Levitä pohjan päälle puolukat, tuoreet tai pakastetut. Sekoita muut aineet keskenään kulhossa ja kaada seos puolukoiden päälle. Paista uunin keskitasolla noin 30minuuttia. Anna jäähtyä ja nauti!