Vapun reseptit: Kinuskinen puolukkapiirakka

11.09.2015 12:59 -

Syysiltoina herkutellaan puolukka-kinuskipiirakalla. 

Puolukka-kinuskipiiras:

Myllyn Paras pyöreä suklaataikina

5dl puolukoita

200g creme fraichea

2 kananmunaa

1dl sokeria

1tl vaniljasokeria tai vaniljauutetta

3-4rkl valmista kinuskikastiketta

Ota taikina sulamaan huoneenlämpöön. Laita uuni lämpenemään 200 asteeseen. Kauli taikinaa ohuemmaksi ja painele se pyöreään piirakkavuokaan. Levitä pohjan päälle puolukat, tuoreet tai pakastetut. Sekoita muut aineet keskenään kulhossa ja kaada seos puolukoiden päälle. Paista uunin keskitasolla noin 30minuuttia. Anna jäähtyä ja nauti!

Kilpailut

Uusimmat

Error - Virhe: 0 - Radio Nova

Pahoittelut (virhe 0)

Hakemaasi sivua ei löytynyt. Käytä navigaatiota löytääksesi hakemasi sivun.