Reseptin kehittänyt Miro kisasi Koko Suomi Leipoo -ohjelman kuudennella tuotantokaudella.
Kohta sinäkin olet mestari piparien koristelussa.
Temosten kotia koristaa tänä jouluna upea piparkakkujuna, ellei se joudu pian Tippa-koiran suuhun.
Tamperelaispari suoriutui perinteeksi muodostuneesta projektistaan kunnialla. He kertovat vinkin, joka auttaa myös aloittelijaa.
Koko Suomi leipoo -ohjelmastakin tuttu tuomari Markus Hurskainen johdattelee uutuuskirjassaan herkullisten ja persoonallisten kakkujen ja leivosten pariin.
Ruskeat banaanit ovat mainio raaka-aine, tietää Karen Elene Thorsen.
Jos rakastat porkkanakakkua, osuvat nämäkin luultavasti makuusi.
Kohta sinäkin olet mestari piparien koristelussa.
Unohda perinteinen luumumarmeladi ja kokeile jotain uutta.
Sitruunakakku on klassikko, joka maistuu lähes jokaiselle ja syntyy vaivattomasti.
Jos tykkäät Dumlesta, tykkäät luultavasti myös tästä kakusta.
Kakut ovat ottaneet numeroiden ja kirjaimien muodon.
Mokkapalat ovat klassikoiden klassikko, eikä suotta. Pienellä tuunauksella niistä on mahdollista taikoa entistäkin maukkaampia.
Tässä keksissä rouskuvat herkulliset karkit.
Cupcake-leivoksien ystävä hurahtaa hauskaan trendiin.
Herkullisessa makupalassa yhdistyvät kaksi joulun klassikkoa.