Sydäntäsärkevä valokuva pelasti löytökoirien hengen

22.07.2015 19:02 -

Löytöeläintalo julkaisi liikuttavan kuvan koirakavereista Kalasta ja Keirasta, jotka halasivat toisiaan vain muutamaa tuntia ennen kuin ne oli tarkoitus lopettaa. Kaksi tuntia ja kuusi minuuttia myöhemmin eläimillä oli uusi omistaja.

Loppu oli jo lähellä, kun Angels Among Us Pet Rescue -järjestö julkaisi kuvan koirakavereista, jotka halasivat hätääntyneinä kaltereiden takana.

 

 

//

FREEDOM RIDE POSTED HERE:https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10153190881532912&substory_index=0&id=271191497911...

Posted by Angels Among Us Pet Rescue on Monday, 20 July 2015

 

Kuvan alle alun perin liitetty viesti oli kirjoitettu ruskean Kala-koiran sanoin. Kala kertoo, että koiria pelottaa, mutta Keira yrittää pysyä urheana. Kala jatkaa, että tulee itkemään lohduttomana sen jälkeen, kun Keira on kävellyt käytävän päähän, mistä se ei koskaan tule palaamaan. Kala ei usko, että hän on yhtä urhea kuin Keira silloin, kun hänen vuoronsa tulee kulkea käytävän päähän.

Kala lopettaa kertomuksensa siihen kuinka Keira on antanut sille toivoa silloin, kun koirilla ei ollut mitään — mutta nyt kaikki on ohi.

Sydäntäsärkevä kuva lähti kiertämään Facebookissa saman tien.

Kaksi tuntia ja kuusi minuuttia myöhemmin tarina kuitenkin kääntyi ympäri. Kala ja Keira ovat saaneet uuden mahdollisuuden elämään uuden omistajan kanssa. Kahden kaverin halaus on muuttunut kolmen kaverin ryhmähaliksi, joka ei särje, vaan sulattaa sydämet.

 

 

//

THEY ARE SAFE!!! There are no words to tell you how happy we are that these two best friends are safe and together! ...

Posted by Angels Among Us Pet Rescue on Monday, 20 July 2015

 

Lue myös Joonaksesta, joka antoi rippikoulurahansa kodittomille koirille.

Kilpailut

Uusimmat