Rippikoulurahansa kodittomille koirille lahjoittanut hämmentyi some-huomiosta

01.07.2015 16:26 -

”Koira on paras kaveri eikä lelu”, muistuttaa Joonas. Hän toivoo, etteivät ihmiset hylkäisi koiriaan. Rippikukkarahat koirille lahjoittanut nuori mies on saanut paljon kiitosta teostaan sosiaalisessa mediassa.

Joonas on kasvanut perheessä, jossa on viisi koiraa, joista neljä on tullut Kodittomat Espanjan Koirat ry:ltä. Hänelle kukkarahojen lahjoittaminen kodittomille koirille oli luonteva valinta.

//

Joonaksen perheessä on viisi koiraa, neljä näistä tullut yhdistyksemme kautta. Viime viikonloppuna tämä nuori mies pääsi...

Posted by Espanjan Koirat on Tuesday, 30 June 2015

 

Kodittomat Espanjan Koirat ry jakoi tiistaina Joonaksen tarinan. Kuva keräsi nopeasti lukuisia tykkäyksiä, kiitoksia ja kehuja nuoren miehen suuresta sydämestä, sekä onnitteluita ripille pääsystä.

Pian Joonas lähetti yhdistyksen kautta terveisensä kaikille tarinaa arvostaneille. Hän kertoi yllättyneensä saamastaan huomiosta.

Kiitoskuvassa Joonas poseeraa perheen ensimmäisen koiratarhasta adoptoidun koiran kanssa ja toivoo, että ihmiset muistaisivat, ettei koira ole lelu, vaan ihmisen paras ystävä.

//

Joonas on kovin yllättynyt saamastaa huomiosta ja haluaa välittää kiitokset: Kiitos paljon kaikille! Halusin tukea...

Posted by Espanjan Koirat on Tuesday, 30 June 2015

 

Joonaksen toiveiden mukaisesti lahjoitetut varat käytetään takajalkansa murtaneen Mickey-pennun leikkaushoitoon.

Jokainen voi varmasti oppia Joonaksen esimerkistä.

 

 

Kilpailut

Uusimmat