Poliisi varoittaa: Nuoria tappava itsemurhapeli levinnyt Suomeen!

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen mukaan maailmalla leviävää Blue Whale -itsemurhapeliä pelaavat myös suomalaisnuoret. Poliisi toivoo vanhempien olevan tietoisia pelin vaaroista.

Työn ja opiskelun yhdistämisessä tärkeintä on asenne

Kehittämispäällikkö Antero Lammi, 39, opiskelee työn ohessa ylempää ammattikorkeakoulututkintoa, koska haluaa haastaa itseään ja oppia uutta.

Avioerojen taustalla uskomattomia salaisuuksia: "Työmatkan sijaan mies oli vankilassa"

Reddit-sivuston käyttäjät kertovat uskomattomia tarinoita avioerojen taustalta.

Suosittelemme

Kooste aamulta: "Tämä on painajainen, josta ei pääse pois!" – Paavo Pesusieni -tukiryhmä kokoontui

Keskiviikkoaamuna peruttiin avaruusviikko ja pohdittiin ”parasta ennen”-merkintöjä. Paavo Pesusieni sai Minnan silmäkulman nykimään. Eikä hän ollut yksin inhonsa kanssa.

Laatikon Salaisuus ratkesi - Birgitta voitti 2460 euroa!

Laatikon Salaisuutta oli jännitetty jo marraskuusta asti. Arttu ja Minna arvuuttelivat Salaisuutta reuntouneena ja kuinkas sitten kävikään.

Osmo Ikonen valotti ajatuksiaan uuden kappaleensa taustalta: "Kaikenlaista hiihtäjää tullut vastaan"

Kaupalliset yhteistyöt

Kehittämispäällikkö Antero Lammi, 39, opiskelee työn ohessa ylempää ammattikorkeakoulututkintoa, koska haluaa haastaa itseään ja oppia uutta.
Lasagne on monen perheen suosikkiherkku. Meillä se yleensä tehdään ihan normaaleilla lasagnelevyillä, mutta innoissani kehittelin täysin gluteenittoman version ja herkku upposi todella hyvin koko perheelle. Väleihin laitettavia vihanneksia voit vaihdella mielesi mukaan, minusta nämä öljyyn säilötyt tuovat ihanaa makua ja mehevyyttä.
Kuivakakut ovat olleet jo jonkin aikaa trendikkäitä. Itse kuulun suuriin kuivakakkufaneihin! Englantilainen hedelmäkakku on mielestäni vähän tunkkainen vihreine coctailkirsikoineen. Teinkin siitä vähän freesimmän ja raikkaamman version. Tämä kakku säilyy hyvin useita päiviä ja kestää myös pakastuksen.
Pakkanen, viima ja säätilojen vaihtelut tuntuvat iholla usein kiristelynä ja pistelynä. Myös normaali-ihoinen voi talvisin kärsiä ihon liiallisesta kuivumisesta.
Pavut ovat täynnä proteiinia ja muutenkin tosi terveellisiä ja maukkaita. Teen tätä Lähi-Idän mauin maustettua salaattia tosi usein. Syön salaattia sellaisenaan lihan tai kalan lisukkeena tai ateriana yhdessä tonnikalan kanssa.
Smoothie Bowl oli kovassa huudossa kolmisen vuotta sitten jenkeissä, josta se tietysti rantautui myös meille. Meillä tehdään Smoothie Bowlia useita kertoja viikossa iltapalaksi. Tämä on todella herkullista, terveellistä ja voit säveltää sitä loputtomiin, vain mielikuvitus on rajana!
Liikuntaharrastus kulkee helposti mukana kännykässäsi, joten treenaaminen onnistuu silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Erilaisista mobiilisovelluksista saat lisää intoa ja ideoita harjoitteluusi.
Chili con carne on ihan parhaita talviruokia! Se syntyy kuin itsestään, sillä aikaa kun syöjät ovat vaikkapa pulkkamäessä. Kaveriksi riittää täysjyväriisi, ja ateria on täydellinen.