Isoäidin lähettämästä syntymäpäiväkortista nettihitti - haukkumasana keskellä korttia!

Vaikka isoäiti luuli lähettävänsä normaalin syntymäpäiväkortin, kortin sanoma oli todellisuudessa humoristisen loukkaava.

Liiku missä ja milloin haluat – 7 parasta mobiilisovellusta

Liikuntaharrastus kulkee helposti mukana kännykässäsi, joten treenaaminen onnistuu silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Erilaisista mobiilisovelluksista saat lisää intoa ja ideoita harjoitteluusi.

Onko jumppatrikoiden alla haitallista pitää alushousuja? Asiantuntijat vastaavat

Näkemykset vaihtelevat siitä, pitäisikö jumppalegginsien alla pitää alushousuja vai ei.

Suosittelemme

La Bouche saapuu Suomeen - esiintyy Retroristeilyllä

Radio Novan Retroperjantaita juontava Oku Luukkainen paljasti artistikiinnityksen suorassa lähetyksessä.

Viikon Putous-vieras: Amurin enkeli

Radio Novan Iltapäivä sai tällä viikolla rakkauden täytteistä seuraa suoraan Tampereelta.

Viikon Putous-vieras: Amurin enkeli

Kaupalliset yhteistyöt

Smoothie Bowl oli kovassa huudossa kolmisen vuotta sitten jenkeissä, josta se tietysti rantautui myös meille. Meillä tehdään Smoothie Bowlia useita kertoja viikossa iltapalaksi. Tämä on todella herkullista, terveellistä ja voit säveltää sitä loputtomiin, vain mielikuvitus on rajana!
Liikuntaharrastus kulkee helposti mukana kännykässäsi, joten treenaaminen onnistuu silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Erilaisista mobiilisovelluksista saat lisää intoa ja ideoita harjoitteluusi.
Chili con carne on ihan parhaita talviruokia! Se syntyy kuin itsestään, sillä aikaa kun syöjät ovat vaikkapa pulkkamäessä. Kaveriksi riittää täysjyväriisi, ja ateria on täydellinen.
Tämä oli ensimmäinen gluteeniton leipomukseni. Olin hieman skeptinen, mutta yllätyin todella positiivisesti ja kakku maistuikin koko perheelle!
Kasvisruuan hyödyt ovat kaikkien tiedossa, mutta moni kokee kasvisruokavalion hankalaksi ja aikaa vieväksi. Näin saat helposti lisättyä omaan ruokavalioosi kasvipohjaisia raaka-aineita.
Tämä salaatti on yksi mun lempilisukkeista! Syön sitä kanan tai vaikka lihapullien kaverina. Seuraavana päivänä lisään jämiin tonnikalaa ja syön sen lounaana. Kvinoahan on super terveellistä ja todella herkullista!
Uutta puhelin- tai nettiliittymää hankkiessasi joudut todennäköisesti päättämään, haluatko uusimman 4G-liittymän, vai pärjäätkö vanhemmalla 3G-tekniikalla. Mutta miten ne eroavat toisistaan?
Kaipaatko vaihtoehtoja valmismyslille, paahtoleivälle tai kaurapuurolle. Katso herkulliset aamiaisvaihtoehdot ja inspiroidu aamuistasi uudella tavalla.