Radio Novan Iltapäivä Anssi Honkanen ja Niina Backman

Radio Novan Iltapäivä

Radio Novan Iltapäivä jatkaa siitä mihin muut lopettavat. Päivän tärkeimmät puheenaiheet saavat Anssin ja Niinan käsittelyssä täysin uuden muodon, runsaalla huumorilla väritettynä. Uutiset, säät ja liikennetiedot tien päältä suoraan studioon ovat olennainen osa iltapäivälähetystä.

Tämän iltapäivä-parin löytää radion lisäksi Facebookista, Instagramista, Twitteristä ja he kohtaavat kuuntelijansa kaikkialla – usein jopa siellä mistä et heitä osaa etsiä…

maanantaista torstaihin 14-18

Anssi Honkanen

Vihasin lapsena nimeäni ja halusin olla Kimi. Nykyään olen kuitenkin ihan tyytyväinen siitä, että Radio Novan iltapäivässä puhuu Anssi Honkanen eikä Kimi Honkanen. Radion tekeminen on suurin intohimoni, se on minulle sekä työ että harrastus. Tie radioon kulki useiden musiikkipainotteisten koulujen ja lyhyen pop-tähti uran kautta. Taustalta löytyy myös klassisen musiikin koulutus ja musiikkiteknologin paperit.

Ennen radiouraani toimin myös vartijana. Kävin öisin vartioimassa erään radioaseman tiloja ja samalla uneksin olevani joskus itse mikrofonin varressa. Radiokoulun jälkeen ura juontajana alkoi aamuradiossa ja liki yhdeksän vuoden aamuherätysten jälkeen löysin paikkani Radio Novan iltapäivistä Niina Backmanin kanssa. Mulle tärkeintä radiossa on olla helposti lähestyttävä, iloinen ja energinen tyyppi jolle uskaltaa aina soittaa kun siltä tuntuu. Me rakastamme työtämme ja uskomme vakaasti, että tunne välittyy iltapäivästä toiseen Radio Novan iltapäivän kuuntelijoille.

Niina Backman

Lapsuuteni kasvoin Naantalissa Muumilandian syleilyssä, Suomen kauneimmassa kesäkaupungissa. Turun murteella varustettu urheiluhullu muutti perheensä kanssa suureen kaupunkiin yläaste-ikäisenä ja tovihan siinä meni että pääsin samalle aaltopituudelle stadin slangia vääntävien teinien kanssa.

Teini-iästä suora hyppy tähän hetkeen, väliin jää malliajat ja tv-ohjelmat työnsaralta. Nyt olen vaimo ja elämäni hienoin asia on olla äiti kolmelle lapselle. Katraaseen kuuluu 2 tyttöä ja perheen pienin tomeralla temperamentilla varustettu täysin isänsä näköinen kiharahiuksinen poika.

Arkeen kuulu kolme tärkeää tukikohtaa. Koti, joka on ehdottomasti se tärkein ja pyhin. Mökki, se rauhoittumisen paikka ja tietysti kolmas eli Radio Novan studio, jossa vietän suurimman osan ajasta.

Historiaa Novassa on omalla kohdallani vielä vähän mutta sitäkin enemmän olen innoissani siitä kaikesta mitä minulla on Novalla vielä edessä. Ovi on auki johonkin todella hienoon ja mikä upeinta siitä pääsen nauttimaan yhdessä kuuntelijoiden kanssa.