Tindog tuo koirapuiston makuuhuoneeseesi — koirien ja omistajien Tinder

22.07.2015 15:14 -

Tinderiä heikoin tuloksin, mutta suurella antaumuksella läimineen toimittajan aamu valkeni toivon täyteisenä. Tinderillä voi heittää vesilintua ja tilalle voi ladata Tindogin — sovelluksen, joka auttaa lähialueen koiria ja heidän omistajiaan tapaamaan.

Suomalainen treffailukulttuuri sai Tinderistä pienen piristysruiskeen. Deittipalvelu koukutti myös rakkaudennälkäisen, allekirjoittaneen toimittajan. Vuosi on opettanut, ettei palvelu, jossa kumppania etsitään valokuviin perustuen, juuri poikkea parinetsinnästä perinteisen baari-illan tuoksinnassa.

Se ei olekaan kerta, eikä kaksi, kun kuulee sinkun pohtivan koiran hankkimista. Kerrankin kotona olisi uskollinen kumppani, joka ei tuomitsisi ja armastaisi varauksetta. Saisi suunsa avattu kadulla, kun vaihtaisi viimeisimpiä turrekuulumisia muiden koiranulkoiluttajien kanssa.

Ja ehkä, ehkä, lemmikki avaisi myös ikkunan vuosisadan rakkaustarinaan, kun koirapuistokeskustelu venyisi iltakävelyksi ja siitä viinilasilliseksi kuistilla haukkujen lämmittäessä jalkoja.

Mutta kuka sitä nyt vieraalle ihmiselle puhuu puistossa?

Joten voi onnen päivää! Toukokuussa lanseerattu Tindog tuo koirapuiston suoraan puhelimeesi.

Sovellus toimii samaan tapaan kuin Tinder. Palvelun ladattuasi teet koirallesi profiilin, johon valitset mahdollisimman edustavia, syötävän suloisia kuvia haukustasi. Samalla voi lisätä kuvia myös itsestään.

Mikäli vastaan tullut hauva tykästyttää, pyyhkäistään kuva oikealle. Mikäli rinta-alaa ei lämmitä, pyyhkäistään kuva vasemmalle. Kun kaksi lemmikkiä tykkäävät toisistaan, muodostuu pari ja sen jälkeen voidaan jutella mukavia, lähetellä kuvia ja vaikka sopia yhteisistä lenkeistä.

Sovelluksen on siis tarkoitus olla paikka, jossa lemmikeillä on mahdollisuus kohdata toisiaan. Omistajat voivat kohdata siinä sivussa.

Toimittajaparalla koiraa ei ole omasta takaa, mutta vanhempien koira saa toimia apulaisena, kun asvalttiviidakkoon eksynyt ikisinkku yrittää löytää itsellensä uuden lojaalin toverin maailman tuuliin.

Karvakuonot saavat hymyn nousemaan huulille. Pian työpäivä on täynnä pörröistä rakkauden tunnetta ja sydämiä satelee kaiken kokoisille, ikäisille ja rotuisille karvaturreille.

Jokainen Tinderin käyttäjä on varmasti antanut seurusteleville tovereille mahdollisuuden pelata tätä sosiaalista peliä illanistujaisissa. Samanlainen kiilunta ilmestyi myös kollegoiden silmiin lounastauolla Tindogia esiteltäessä. Ilahtuneiden hihkaisuiden siivittämänä useat lähialueen hännänheiluttajat saivat sydämiä toimituskuntien kirjolta.

Kuitenkin puolen päivän tindoggaamisen jälkeen sovellus kertoo omaa tylyä tarinaansa: ”Sinulla ei ole yhtään ystävää.”

Toimittaja jatkaa uutterasti sosiaalisen median mahdollisten rakkauden satamien välisessä ristiaallokossa ja harkitsee vakavasti koiran hankkimista.

 

(Nova, Huffingtonpost / Vilma Vuorio)

Kuva: Shutterstock

Kilpailut

Uusimmat