Jaska Saariluoma vitsailee: Tanssitytöt käyvät sitten keikan jälkeen hotellihuoneessa

22.04.2015 16:15 -

Jaska Saariluoman mukaan stand upissa pitää säilyttää spontaaniuden illuusio. 

Viihteen monitoimitaiteilija Jaska Saariluoma on parhaillaan Maamme-nauru Stand Up -kiertueella. Lippuja on mennyt hyvin kaupaksi ja ihmisillä on ollut hauskaa. Saariluomalla ei ole valittamista.

— Se tarkoittaa, että illat on töitä ja päivät hotellikuolemaa tai matkustelua, Saariluoma kommentoi kiertue elämää Antero Mertarannan haastattelussa Seitsemän oikein -ohjelmassa. 

Viihteen monitoimimies rakentaa esiintymiskokonaisuudet kirjoittamalla ranskalaisiaviivoja vihkoihin ja nenäliinojen kulmiin. Sitten niistä kirjoitetaan Saariluoman mukaan jotain etäisesti huumoria muistuttavaa. Lavalla todetaan toimiiko huumori vai ei. Tanssityttöjä ei Saariluoman esityksissä nähdä.

— Tanssitytöt käyvät sitten keikan jälkeen hotellihuoneessa. Ai niin vaimo kuuntelee tätä. Eivät he käy, Saariluoma naurahtaa suorassa lähetyksessä.

Saariluoman mukaan stand upin idea on spontaanius ja sen illuusion säilyttäminen. Kaveri nousee spontaanisti ylös ja alkaa puhua.

— Sun täytyy puhua just sinä iltana sille tietylle porukalle, siinä ei voi laittaa kasettia sisään. Pitää selvittää, mitä kyseisellä paikkakunnalla on tapahtunut, ja mitä lehdissä kirjoitetaan.

Kuuntele Novan taajuudelta 22.4. tullut haastattelu kokonaisuudessaan, niin kuulet, onko kokeneen viihdemiehen mielestä eri kaupungeissa erilainen yleisöä.

Kuva: Kaisa Honka

(Nova)

 

Kilpailut

Uusimmat