gTIE-merkin luoja Jenni Ahtiainen: Hormonitoimintanikin on muuttunut matkan varrella

20.04.2015 16:45 -

gTIE-merkin asusteita on bongattu esimerkiksi Ville Valon, Lauri Tähkän ja Duudsonien päältä. Miten merkin imago on kehittynyt vuosien varrella ja miksi nahka on tärkeässä asemassa merkin asusteissa? 

Jenni Ahtiainen tunnetaan gTIE-merkin luojana. Asuste- ja korusuunnittelijan merkki tuottaa erilaisia asusteita, joita ollaan nähty sekä kotimaisten että ulkomaisten tähtien yllä.

— Se on lähtenyt kaulassa käytettävistä asusteista ja nimenomaan miesten, ikään kuin kravattien korvikkeista, Ahtiainen kertoo Katja Ståhlin haastattelussa Novan Seitsemän oikein -ohjelmassa.

Merkki on kahdeksan vuotta vanha ja valikoima on monipuolistunut. Asusteita löytyy nyt naisille ja lapsillekin. Korujakin gTIE- merkin takaa löytyy.

— Se on jo kahdeksan vuotta vanha merkki ja minunkin hormonitoiminta on muuttunut matkan varrella. Emme siis enää suunnittele vain miesten asusteita. 

Ahtiainen käyttää asusteissaan paljon nahkaa. Hänen mukaansa se on tipahtanut puoli salaa osaksi merkin imagoa. Hän on oppinut kovalla työllä ja sinnikkyydellä kiinnostumaan nahasta sekä sen hyvistä puolista.

— Erityisesti muistan yhden mallin, mistä tein 14 protoa ja niistä 13 meni pieleen. En luovuttanut edes seitsemännen, kahdeksannen enkä yhdeksännenkään kohdalla. Sitten rupesinkin kiinnostumaan nahasta ja tajuamaan nahan hyvät puolet.

Kuuntele Novan taajuudelta 20.4. tullut lähetys kokonaisuudessaan.

Kilpailut

Uusimmat