Kuva: Senja Rapila

Radio Novan Halloween Special: Kuuntelija makasi ruumisarkussa neljä tuntia!

03.11.2016 18:30 - Senja Rapila

Radio Novan Iltapäivän Halloween Special -lähetyksessä Edu, 30, uhrautui vanhempiensa puolesta ja köllötti koko lähetyksen ajan ruumisarkussa.

Hurjaakin hurjempi Halloween on täällä ja myös Radio Nova liittyi mitä karmivimman juhlan juhlintaan omalta osaltaan tänään keskiviikkona. Radio Novan Iltapäivän Anssi Honkanen ja Niina Backman nimittäin saivat oikean ruumisarkun studioon ja päättivät, että sinne on aika saada asukki.

Tehtävään valittiin yksi onnekas Radio Novan kuuntelija, joka oli Kauniaisista kotoisin oleva Edu, 30. Mukaan karmivaan kilpailuun hän lähti sen vuoksi, että pystyisi voittamaan viikonlopun hemmotteluloman omille vanhemmilleen.

- Vanhemmat lahjoittivat meille auton ja siitä tietenkin kiitollisia ollaan, halutaan korvata se jollain tavalla heille. Kelattiin myös jotain hemmottelua antaa heille jossain muodossa, tämähän oli ihan täydellinen setti. Nyt joutuu vain vähän uhrautumaan sen puolesta, Edu kertoi Radio Novan Iltapäivän Anssille ja Niinalle ennen lähetyksen alkua.

Halloween-haasteen otti vastaan 30-vuotias Edu, joka puettiin tehtävään teeman mukaisesti. (kuva: Senja Rapila)

Voit katsoa kuvat iltapäivän lähetyksestä alapuolelta.

(kuva: Senja Rapila)

(kuva: Senja Rapila)

(kuva: Senja Rapila)

(kuva: Senja Rapila)

(kuva: Senja Rapila)

(kuva: Senja Rapila)

(kuva: Senja Rapila)

(kuva: Senja Rapila)

(kuva: Senja Rapila)

(kuva: Senja Rapila)

(kuva: Senja Rapila)

Kahden tunnin jälkeen tunnelmat arkussa alkoivat tiivistyä. 

- Tämän puun haju tai lakkaus alkaa kirvellä silmiä. Ilma ei oikein kulje, vaikka kansi onkin auki, Edu kommentoi kahden tunnin arkussamakoilun jälkeen.

Voit katsoa kaikki Halloween Special -lähetyksen live-videot Radio Novan Iltapäivän Facebook-sivuilta. Radio Novan Iltapäivä ma-to klo 14-18.

Lue myös: Kooste iltapäivältä: Talvi saapui ja Anssi menetti hermot heti

Lue myös: Anssi herätti järkytystä kaupungilla – heitti vauvan takakonttiin

Kilpailut

Uusimmat