Valkoposkihanhet kiusaavat Niinaa etenkin lenkkeillessä. Vihiliäiset ovat suojeltuja, joten mikä Niinalle avuksi?
Toisinaan tarjoilijan huomion saaminen voi olla hankalaa, mutta napsuttelu saa ammattilaiset hiiltymään. Miten siis hakea henkilökunnan huomiota olematta töykeä, tätä pohtii Novan Iltapäivän kuuntelija.
Keitä ovat ne ihmiset, jotka lukitsevat vessan oven, vaikka olisivat yksin kotona? Novan kuuntelijat kertovat syistään, ja Anssi paljastaa Niinan miehen salaisuuden.
Anssi hylkäsi kuntosaliharrastuksensa ja vaihtoi hiihtoon. Kaverin ensimmäinen hiihtoreissu saisi kenet tahansa heittämään sauvat metsikköön, mutta mitä teki Honkanen?
Niinan herttainen idea ei sytyttänyt Anssia, mutta onneksi Niinan intoa ei niin vain pilata. Päinvastoin, sillä Anssin kiukkupäissään heittämä idea olikin ehkä vielä parempi!
Anssi toi työmatkaltaan hauskan kielitestin. Niina ja kuulija epäonnistuivat huvittavasti, mutta miten käy sinun?
Radio Novan Iltapäivää juontavasta Anssi Honkasesta tuli tänään poikavauvan isä.
Kuulija kaipasi Anssilta ja Eskolta mielipidettä kinkkiseen tilanteeseensa, ja sen hän todellakin sai. Kuuntele, mistä on kysymys.
Pelaamiseen liittyvän parisuhdepulman pohtiminen sai parisuhdetta kaivanneen kuulijan iloitsemaan sinkkuudestaan.
Kaksikon kiinnostuksen kohteet eivät osuneet yhteen, eikä naurulle näkynyt loppua. Piristä päivääsi hauskalla pätkällä!
Anssi ja Esko pohtivat, miksi uudet kumppanit niin usein muistuttavat entisiä rakkaita. Onko yhdennäköisyys outoa vai imartelevaa?
Muun muassa Radio Novan Anssi Honkanen ja Esko Eerikäinen kertovat, miltä negatiivinen palaute tuntuu heistä.
Parisuhteet tulevat ja menevät, mutta ystävyys on ikuista – vai onko? Milloin, jos koskaan, on hyväksyttävää erota ystävästä, pohtivan Anssi ja Heidi Suomi.
Saako rakkaudella tehtyä ruokaa maustaa uudelleen? Entä onko ketsuppi mauste? Muun muassa näistä asioista Anssi ja Heidi Suomi vääntävät Novan Iltapäivässä.
Anssi ja Heidi Suomi repeävät nauruun, kun ajatusleikki Heidin pahimmasta pelosta karkaa käsistä.
Anssi ja Heidi Suomi ratkovat kuulijan kinkkistä parisuhdepulmaa, mutta kaikki Novan Iltapäivän kuulijat eivät ole kaksikon kanssa samaa mieltä.