2020-luvun aromipesä puhuttaa, joulutähti poikineen ihmetyttää ja lapsuuden kolttoset naurattaa. Mitä tapahtui kadonneelle lahjakortille? Entä mikä kruunattiin tämän vuoden turhakkeeksi?
Viikko käynnistyi Anssin sooloilulla, kammottavalla aamun aloituksella ja häpeän tunteilla. Koittiko Anssille elämänsä palapelihetki? Entä miten kävi sketsivisassa?
Renne Korppila ja Anssi Honkanen tekivät suosittua ohjelmaansa aikana ennen somekohuja. Korppila ei kadu esimerkiksi maahanmuuttajahahmo Halemia, mutta ei enää tekisi vastaavaa.
Uusi viikko toi Anssin sekä poistuneen muodin takaisin, mutta Niinan auton kovat kokemukset jatkavat vaan kulkuaan. Kaivaako Anssi itselleen kuoppaa, josta näkyy enää hiuskarva, huudattamalla magnetofonia ja soittamalla "pienoa"?
Lapinjärven kunta laittoi kyseisen palkinnon jakoon osana Radio Novan Iltapäivän Unboxing-osuutta
Anssi myöntää, että hänellä saattaa joskus olla vaikeuksia herkistyä ja Niina on ylpeänä omasta Faktasään oppipojastaan. Mitä mysteeriäänessä tapahtui ja kuka juhlii syntymäpäiviään?
Vispipuurot purskautettiin Suomen kansan rinnuksille jo heti kahden maissa ja pizzan riittävyydestä jatkettiin aikalailla saman tein. Tässä maukkaassa lähetyksessä pohdittiin myös, että miten se on - onko ihan ok hyvä, vai oikein hyvä? Vaiko huono?
Anssin rauhallinen aamu joutuikin myllerryksen ja hämmennyksen keskelle ja tuottaja-Petra kokee takaumia vuosien takaiseen kylpyläreissuun. Mitkä kolme kirjainta aiheuttivat hälinää hakukoneissa ja mitä löytöjä tuottaja-Petra on tehnyt nettikirppiksillä?
'Olin nuori ja tarvitsin ne rahat' -tyyppinen tilanne ollut nuoruudessa niin Niinalla kuin Anssillakin. Mutta mihin se heidät ajoi..? Reilukerhossa saimme haastatteluun koulupoliisi Merja Rasinkankaan. Hänellä oli jälleen painavaa asiaa koulukiusaamisesta, sekä terveiset vanhemmille. Tätä ei kannata missata!
Kappale julkaistiin tänään perjantaina 11. syyskuuta.
Anssi Honkasen Millennium Project on julkaissut virallisen remixin Pienen pojan elämää -kappaleesta.
Niinan ollessa tiistaina pois, oli Anssin aika sooloilla. Miten pieleen Kiinasta tilatut tuotteet voivatkaan mennä? Mitä naiset haluavat kuulla miesten suusta juuri nyt? Mites se Anssin miehille järjestämä kisa nyt oikein menikään...
Niina on lomatunnelmissa, ja luvassa onkin todella monipuolinen ja aivan timanttinen show! Lähetyksessä mm. arvuutellaan autonosia Alias-hengessä,(Backmanin autokorjaamo is back) etsitään viileää paikkaa, suunnitellaan manuaalia parisuhdetta varten ja otetaan todellakin kaikki irti viimeisestä lähetyksestä ennen lomia. Tämä kaksikko palaa yhdessä eetteeriin elokuussa! Ihanaa kesää rakkaat kuuntelijat!
Lähetyksessä puhetta mm. lupiineista, kesäparroista, hajuhaitoista ja makaronilaatikkopizzoista. Mitä Turun vesi teki Niinan hiuksille?
Lähetyksessä käydään läpi asioita tosiaankin laidasta laitaan! Kalevalainen jäsenkorjaus, vapaauinti, huovutus, buffet pöydät, kasvien (ja kaarnojen) tunnistus. Anssilla on uusi menopeli, ja sen inspiroimana kysellään myös kuuntelijoilta uusista taidoista.
Lähetyksessä puidaan mm. viilennysvinkkejä, stressaamista, jäätelöitä, oman huoneen tarvetta ja lanseerataan vihonviimeinen Radio Novan Iltapäivän Unboxing! Mutta minkälainen on Päkmän-puikko?