Seksihommat siis. Vai onko sittenkään? Uusin tutkimustulos sai studion ja kuuntelijat mietteliääksi. Suuri mustikkapiirakka -battle koki tänään myös grande finalen, kun kuulijoiden mustikkapiirakka reseptit Anssin ja Niinan toteutuksina maisteltiin suorassa lähetyksessä. Nam!
Niina tunsi tänään, että hänen selkänsä takana puhuttiin hänestä. Tiedätkö tunteen? Entäs mitä mieltä olet musisoivista naapureista? Radio Novan Iltapäivä sai viestiryöpyn molemmista aiheista. Kuuntele!
Anssi ei ole syksymiehiä ja se todistettiin taas tänään. Mutta auttaisiko siihen kenties päiväunet?
Herra Pörrin antibioottikuuri aiheuttaa aikamoisia erityisjärjestelyjä ja Anssi ei kärsi ainoastaan huonosta kasvomuistista, myös nimet tuntuvat hieman sekoittuvan... Jos netistä saisi tilata hännän, tilaisitko? Niina haluasi pörheän.
Sen lisäksi että tänään dyykattiin roskiksia, poti Anssi myös huonoa omaatuntoa lähikauppaan tilaamiensa makeisten vuoksi. Aviomies palvelu taasen sai tuottaja Piiparilta lämpimät kiitokset.
Parisuhdekimuroitten kautta ihmismieleen. Astetta syvällisempi iltapäivä. Tai sitten ei, sinä päätät!
Pesuaineen annostelu sai aikaan kiihkeän keskustelun. Niinalla oli useampikin teoria aiheesta. Lisäksi puntaroitiin parisuhdeasioita ja tarjouksia. Kaiken kattava otanta siis, täältä!
Kyllä, se on mahdollista. Sekin on mahdollista, että Niina yrittää syöttää vierailleen pakasterapuja tuoreina... Rapujuhlien snapsin huuruiseen tunnelmaan pääset kuuntelemalla tämän päivän lähetyksen. Helan går!
Faktasää tyrmäsi minishortsit, mutta lanseerasi samalla uudet viileämmän kesäsään minitoppahousut. Anssin hajumuisti vei meidät hammaslääkäriin ja rintamamiestalon remontointi ei saanut mieheltä kannatusta. Näitä ja muita tänään, kuuntele!
Harkimo kertoi tilanteesta Radio Novan Iltapäivä -ohjelmassa.
Sen lisäksi, että kuulimme tänään Backmanien perheen kylppäriremontin kiperistä vaiheista selvitimme saako parkkikiekon askarrella itse, sekä kysyimme puhelimitse Jolle Harkimolta mitä muita hölmöjä vetoja hän on elämässään lyönyt...
Riku lähetti ihmettelevän kysymyksen naisten kahvihuonekeskusteluista. Onko intiimiasioista julkisesti avautuminen normaalia? Niinan äidille taasen tuottaa lemmikin nimi vaikeuksia. Ja miten on, seuraatko sinä lentokoneessa lentoemännän turvademonstraatiota? Ehkä kannattaisi.
Ja mitä kaikkia eri variaatioita mieshalissa voi olla?
No, se oli maitomainos 90-luvulla. Keskusteltiin maidon juomisesta. Juotko sinä? Ja jos, rasvatonta vai rasvaista? Juontajat tyrmäsivät punaisen maidon totaalisesti!
Ja millä hinnalla? Radio Novan Retroperjantain Oku Luukkainen kävi lähetyksessä kertomassa millaisen löydön hän teki ja mitä se lopulta maksoi.
'Mitä sä ajattelit laittaa Provinssirockiin päälle?' Ja hirveä häpsinki! Miesten pukeutuminen sai aikaan kaikenlaisia kannanottoja. Kuuntele!