Jokaisella meistä on joskus ollut hieman alaston olo. 'Miljoonan tarinan nainen' tuottaja Petra pistää kuitenkin pöytään tarinan, jonka rinnalla moni kalpenee. Turhan tiedon torstaissa puolestaan luvassa faktaa saukoista, jota et varmasti tiennyt. Tämän kaiken ja paljon muuta saat selville kuuntelemalla!
Olisiko se nyt niin, että joulua vastaan on tässä kohtaa enää turha taistella? Anssikin tuntuu luovuttaneen ja puhui 'joulun inspiraatio-ajasta'. Mitä mieltä sinä olet? Voisiko sitä jo paistaa torttuja tahi laittaa tontun ikkunaan?
Niinan lapset ovat syyslomalla kertoneet toisilleen kummitusjuttuja. Aika moni muukin varmasti muistaa lapsuudestaan nämä tarinat. Tuottaja Petra pisti pöytään kauhuklassikon, kuuntele jos uskallat!
Hien toi Niinalle pintaan ensin Anssin yllättävä tietonurkka, sitten kuulijoissa asti kärisi, kun puheeksi otettiin solarium. Käsi ylös kuka kävi aikoinaan? Ja mikäli mysteeriääntä haluat harjoitella, täältä kuulisi tänään senkin!
Backmanin perheessä ei tarvitse pukeutua parhaimpiinsa tunnelman luomiseksi. Homma kuulema eskaloituu hyvin myös pieruverkkareissa... Radio Novan Iltapäivän Kissankynsi Cornerissa tänään muun muassa ns. Kissatortilla. Siis mikä?!
Mutta tarkoittaako se sitä, että nyt pitää ottaa #saliselfie? Jompikumpi otti... Hammaslääkärimuistot ovat monelle kamalia ja Niina ei tee poikkeusta. Yllätys sen sijaan oli se, että Anssin äiti on hammaslääkäri. Hoitiko hän Anssin hampaat puudutuksella vai ilman?
Radio Novan iltapäivä yllätti synttärilaululla yhden Suomen kovanluokan artistin. Voiveitset herättivät suuria tunteita ja Niinan kissa Herra Pörri suunnittelee jotain pahaenteistä. Mitä Anssi oikein puuhaa suihkussa? Tämän saat tietää kuuntelemalla!
Liikunnanohjaaja oli löytänyt Anssista jotain sellaista, jonka moni työkaveri jo tiesi... Ja mikäs eteen kun lentoemännältä palaa koneessa käämi? Lentäminen ja sen erikoisuudet puhututtivat niin juontajia, tuottajaa kuin kuulijoitakin. Radio Novan Iltapäivän SUURI lentonumero täältä!
Saako sisäpihalla kakittaa koiransa? Sama keskustelu poiki myös toisen kysymyksen, mitä tekee koiran pissa naapurin pensaille? Eräällä Radio Novan juontajalla on kokemusta isoista omista alastonkuvista sisustuselementtinä, arvaatko kenestä on kyse?
Tiedätte varmaan sen ihmistyypin joka tekee härskejä ohareita? Ja ulkomailla huijatuksi joutuminen, ei sekään herkkua ole. Meillä on suurimmalla osalla kokemuksia molemmista, myös Anssilla ja Niinalla.
Tänään ON Anssilla salipäivä. Myös ruokavalio on syynissä, ja se tuo mukanaan vähän stressiä. Niina on taasen vetänyt lähetyksen aikana paketin näkkileipää ja ilmassa roikkuu... noh, ainakin syytös rupsuttelusta.
Hermostunut deittailija lähestyi kokeneita juontajia kysymyksillä ensitreffeistä. Ja siitä se sitten lähti... Koko Suomi auttoi!
Flirttailu ja sen eri variaatiot nousivat tänään puheenaiheeksi. Voiko se olla viatonta? Anssi ei saa kotona istua rauhassa vessanpöntöllä, mutta se voi olla ihan hyväkin asia. Pitkät visiitit pikkulaan eivät ole ihmiselle hyväksi. Tiedätkö miksi? Kuuntele, niin kohta tiedät!
Naisen maailmankiertue saapuu Helsinkiin ensi vuoden elokuussa.
Tänään paljastettiin Niinasta shokeeraavaa uutta tietoa... Entä mistä tietää, että taas on yksi vuosi mennyt?
Aikuisten vanukkaiden syömisen syvin olemus pääsi tänään Radio Novan Iltapäivän käsittelyyn. Samassa lähetyksessa selvisi, että Niina väistelee pettymyksen tunnetta.