Anssi ja Niina eivät seuraa jalkapallon MM-kisoja ja sen kyllä huomaa! Kuuntele hauska pätkä ja testaa samalla oma osaamisesi.
Anssi kuuli ruokakaupassa nillityksen, joka jäi ärsyttämään urakalla. Sen seurauksena Anssi ja Niina keskustelevat miehen roolista ruokakaupassa.
Niinan nostalginen herkku huvittaa Anssia. Nappasitko sinäkin tätä mukaasi luontoretkiltä?
Anssi ja Niina jakavat hyttysneuvojaan. Näillä nikseillä sinäkin selviät kesästä!
Naisten äänet ovat madaltuneet vuosien varrella ja Anssin käsittelyn jälkeen sen huomaa myös Niinassa.
Niinan pöydällä pyörinyt lääkepurkki sisälsi ihan muuta kuin etiketti antoi ymmärtää - seurauksena koominen tapahtumaketju.
Anssin ja lapsen äärimmäisen samaistuttava neuvolakäynti käynnisti jopa koomisen tunnemyllyn.
Niinan miehen ajatus ranteessa pidettävän hikinauhan tarkoituksesta naurattaa Anssia ja Niinaa. Vaan mikä onkaan oikea vastaus?
Hotellityynyjen päällä lepäävät karkit ovat lähes poikkeuksetta laadukkaita klassikoita, mutta uskaltaako niitä syödä, pohtivat Anssi ja tuottaja Janita.
Toisinaan kivuliaistakin kämmeistä syntyy erinomaisia tarinoita. Novan kuulijoilla niitä riitti!
Anssi pyytää Niinaa valitsemaan julkkiksen, jonka pelastaisi maailmanlopulta – vastaus huolestuttaa Anssia toden teolla.
Anssi tikahtui nauruunsa lukiessaan kuulijakysymystä kaktuksista. Viestin lähettäjällä on totisesti melkoinen parisuhdepulma!
Kuinka usein kylpypyyhe tulisi pyöräyttää pesukoneessa, pohtivat Anssi ja Niina. Mukana myös tarina siitä, kun Anssin pyyhemoka kiristi tunnelmaa kotona.
Sinäkin saatat raivostuttaa soittajan yhdellä sanalla. Kuuntele, mistä on kyse!
Tarina kouluterveydenhoitajasta ja kylmästä lusikasta kummittelee monen mielessä tänä päivänäkin.
Koko päivän kestävä aamuturvotus, nykymusiikin halveksunta ja muutokset irtokarkkimaussa ovat varmoja merkkejä vanhuudesta. Kuuntele kuinka monesta tulisi raksi omiin ruutuihisi!