Helteet saavat Anssin ja Niina suunnittelemaan tulevan kesän vesileikkejä, mikä on heidän mielestänsä kesän ykkösjuttu ja miten baby oil liittyy siihen? Lisäksi uintitekniikat herättävät keskustelua, miten aikuisen kuuluu uida? Niinan ongelma herättää Anssin sisäisen terapeutin, vaan johtaako tämä terapia mihinkään ratkaisuun?
Niinan hopeasoturi on viikonloppuna kokenut oikean muodonmuutoksen katolle on esimerkiksi ilmestynyt suksiboksi ja Ford-ressu sai myös uudet öljyt. Linjoilla on myös Rauman Lukon menestyksen johdosta lomaa ottanut tuottaja Tytti Kiviharju ja tämä saakin aikaan melkoisen maalilaulumietinnät studiossa.
Afrikan tähden uudistuminen nostaa Anssin ja Niinan välille tiukan väittelyn siitä kumman säännöt ovat oikeita, ja mitkä ovat eri nappuloiden nimet. Tilapäistuottaja muna-Mikko pistetään myös tiukan paikan eteen. Pystyykö hän erottamaan omat munat vieraista kananmunista?
Anssi ja Niina jakavat kokemuksiaan Hymy-lehdestä ja Niina pohtii miten uusin teknologia oikein toimii. Mitä asioita ihmiset sanovat väärin ja miksi Marco C:llä pääsee treffeille muuta Marko K:lla ei? Kuuntele Novan Iltapäivän kooste tästä!
Kilpi ja peitsi tanassa Mikko Suursalmi puolustaa omaa kantaansa yökyläilyväittelyssä, jossa vastassa on Niina Backman ja suurin osa kuuntelijoista. Kuuntele tästä, miten Mikon käy!
Vuokramökin löytäminen aiheutti päänvaivaa ja harmitusta, mutta osuiko Mikon ennustus oikeaan?
Niina ja Mikko ovat perheenjäsentensä kielloista huolimatta hankkiutuneet vanhentuneista keitoista eroon väärin - tähän haetaan vielä varmistus Ruokatietoyhdistyksen edustajalta, joka valaisee kaksikkoa ja bonuksena antaa vielä kätevän vinkin ruokahävikin vähentämiseen!
Koston kierteitä ja rajuja leikkejä, valvomista ja tylsiä töitä. Niinan auto on tullut jo tutuksi, mutta mitä tapahtuikaan Anssille? Menikö ensimmäinen kerta täysin törpöttelyksi?
Anssi inspiroituu muna-Mikosta ja alkaa haaveilla omista kanoista, kunnes kuuntelijan viesti saa hänet toisiin aatoksiin ja Niinan yöheräämiset herättävät epäilyksiä vaihdevuosista aina raskauteen. Mitä tässä nyt kannattaa tehdä ja miten käännetään laturaivo englanniksi?
Uusi viikko toi Anssin sekä poistuneen muodin takaisin, mutta Niinan auton kovat kokemukset jatkavat vaan kulkuaan. Kaivaako Anssi itselleen kuoppaa, josta näkyy enää hiuskarva, huudattamalla magnetofonia ja soittamalla "pienoa"?
Torstaina oltiin jo halloween-tunnelmissa ja pakahduttiin onnesta. Miltä jääkaapin sisältö näyttää vs. miltä sen pitäisi näyttää? Entä kummalla mennään: pefletillä vai ilman?
Keskiviikkona pohdittiin salaista kehonkieltä ja oltiin hyytävissä tunnelmissa. Millainen on täydellinen muna? Entä mitä tapahtuu työpaikan vessassa -vai tapahtuuko mitään?
Tiistaina jaettiin vinkkejä parempaan aamuun ja paljastettiin salaisuuksia. Mutta miten ne silmäpussit saa pois??
Anssin ollessa lomalla Niina teki hölmöjä ostoksia. Kuka seikkailee öisin ja kuka höpöttelee omiaan? Juhliiko nimpparisankari nimipäiviään ja millä nimellä?
Niina löysi vanhan päiväkirjansa, joka aiheutti pientä punaa poskiin. Antaisitko puolison tai ystävän lukea päiväkirjaasi? Miten saa tehtyä hienon diy-kierrekynttilän? Entä millaista apua veturinkuljettaja kaipaili?
Jokainen voi osallistua haasteeseen Instagram-palvelussa.