Valkoposkihanhet kiusaavat Niinaa etenkin lenkkeillessä. Vihiliäiset ovat suojeltuja, joten mikä Niinalle avuksi?
Toisinaan tarjoilijan huomion saaminen voi olla hankalaa, mutta napsuttelu saa ammattilaiset hiiltymään. Miten siis hakea henkilökunnan huomiota olematta töykeä, tätä pohtii Novan Iltapäivän kuuntelija.
Keitä ovat ne ihmiset, jotka lukitsevat vessan oven, vaikka olisivat yksin kotona? Novan kuuntelijat kertovat syistään, ja Anssi paljastaa Niinan miehen salaisuuden.
Anssi hylkäsi kuntosaliharrastuksensa ja vaihtoi hiihtoon. Kaverin ensimmäinen hiihtoreissu saisi kenet tahansa heittämään sauvat metsikköön, mutta mitä teki Honkanen?
Niinan herttainen idea ei sytyttänyt Anssia, mutta onneksi Niinan intoa ei niin vain pilata. Päinvastoin, sillä Anssin kiukkupäissään heittämä idea olikin ehkä vielä parempi!
Anssi toi työmatkaltaan hauskan kielitestin. Niina ja kuulija epäonnistuivat huvittavasti, mutta miten käy sinun?
Suomen tunnetuimpiin näyttelijöihin lukeutuva Outi Mäenpää kertoi Novan Iltapäivässä mielipiteensä ohjaaja Aku Louhimiehen ympärillä pyörivästä kohusta. Palkittu Mäenpää kertoo myös sen, millainen ohjaajatyö auttoi hänet huippusuoritukseen Sovinto-elokuvassa.
Mikko Suursalmi haikailee uuden tatuoinnin perään ja Niina auttaa ideoimaan. Miltä kuulostaisi puolison kuva käsivarteen? Tai lista entisistä rakastajista?
Mikko Suursalmi pistää Niinan tietämyksen koetukselle kysymällä mikä on lahtikko. Kuuntele Niinan hulvaton veikkaus!
Niina Backmanin mukaan ennustajan sanat kävivät toteen noin parin kuukauden jälkeen.
Niina kannusti kuulijoita jakamaan käyttämänsä hellittelynimet lähetyksessä. Minkä nimen alta kumppanit löytyvät puhelimista, se selviää kuuntelemalla.
Niina kertoo selvännäkijän tienneen hänen radiourastaan paljon ennen kuin naisella itsellään oli aavistustakaan asiasta. Myös Iltapäivän kuulijat intoutuvat jakamaan mitä uskomattomampia tarinoita selvännäkijöistä.
Radio Novan juontaja Niina Backman muistuttaa, että Sanni ei tee musiikkia lähtökohtaisesti lapsille.
Mikä siinä on, että valkoiset vaatteet sotkee alta aikayksikön? Entä keitä ovat ne mystiset satuhahmot, joilla valkoinen pysyy valkoisena? Miten he sen tekevät? Kaikkeen tähän saat vastauksen nyt.
Laulaja Sannin uuden biisin nimi, Pornoo, on aiheuttanut palautevyöryn artistin Instagramissa. Nyt mielipiteensä laukoo myös Niina Backman.
Jokaisella meistä on päiviä, kun itsetunto ei ole kohdillaan. Mutta miten sen saa nousemaan? Niina ja Janita vertailevat vinkkejään, joista yksi on ehkä hivenen kummallinen.