Radio Novan Päivässä hämmästeltiin ihmisten välinpitämättömyyttä roskaamisen suhteen. Öiset vessareissut jännittävät yllättävän monia meistä ja vilkas mielikuvitus saattaa lisätä kierroksia. Kierroksia lisäsi myös Suomeen rantautuvat lasten fitnesskisat. Mukana myös kuulijoiden viikonlopun suunnitelmia.
Radio Novan Päivässä ihailua aiheutti lintubongaajia kiinnostava harvinainen lintu. Viikon aikana selvisi myös, että Radio Novan kuulijoilla on käynyt erilaisissa tilanteissa hyvää tuuria. Koosteessa mukana myös uransa lopettavan Chisun haastattelu. Kuuntele audio tästä!
Radio Novan Päivässä purkitettiin erilaisia hajuja ja käytiin Elon Muskin innoittamana läpi kalleimpia ostoksia. Herra Pörrin sairastelut sekä siitä syntyneet lääkärilaskut olivat kuumia puheenaiheita. Tällä viikolla jälkikuuntelussa tarkistettiin missä se Tapiola oikeasti sijaitsee. Mukana myös koulupoliisi Merja Rasinkankaan haastattelu. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Päivässä etsittiin erilaisia mielihyvän kohteita. Korson rollaattoriparkki-tyyppien innoittamina kyseltiin eri paikkakuntien tunnetuista henkilöistä. Niinan rikkinäiset housut ja kellon aikojen kertominen aiheuttivat hilpeyttä kuulijoiden keskuudessa. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Päivässä jaetaan hauskimpia liftauskokemuksia ja vinkkejä tulevan palmusunnuntain valmisteluihin. Millainen ihminen varastaa toisen ihmisen uima-asun tai googlettaa itselleen diagnoosin? Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Päivässä muistellaan autokouluaikoja ja sekoillaan ihmisten nimien kanssa. Herra Pörri on aiheuttanut kovaa hämminkiä yöllä, joka vaikutti myös Niinan ja Loren väleihin. Mikä ihme on kevät-talvi ja miten lausutaan Nordin oikeaoppisesti? Mukana myös DJ-Backmanin uusin versio kuulijan ääniviestistä ja Enyan kappaleesta. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Päivässä pohditaan, voiko nimiä varata etukäteen omille syntymättömille lapsille. Luopumisen tuskaa aiheuttaa vanhoista asioista irti päästäminen ja voiko juhliin mennä hyvällä mielellä, jos kotona sairastetaan koronaa? Mukana myös Rea Tallgrenin haastattelu. Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Päivässä Niina ihmetteli tienviittaa Vuosaareen. Yhdessä kuulijoiden kanssa pohdittiin muistia, ja sitä kun ei muista asioita. Hidas netti närkästyttää ja kuulijat samaistuvat tunteeseen täysin. Kuuntele viikon parhaimmat palat tästä!
Radio Novan Päivässä ihmeteltiin, että ajokortti ei käy kaikkialla henkilöllisyystodistuksena ja Niina pääsi ratkomaan kaaritukiongelmaa yhdessä Novan kuulijoiden kanssa. Kuumassalinjassa koitetaan nauttia yksinolemisesta sekä etsitään oikeaa aikaa ja tapaa auton pesuun. Kuuntele viikon parhaimmat palat tästä!
Radio Novan Päivässä otetaan mittaa niin Niinan pituudesta kuin kodinkonehuolloista. Radio Novan kuulijoiden kanssa pohdiskellaan, miten maanantaista saa viikon parhaimman päivän ja voiko aikuinen kasvaa pituutta? Kuuntele viikon parhaimmat palat tästä!
A niin kuin addiktio kampanjan tavoitteena on rohkaista addiktioiden kanssa kamppailevia ihmisiä ja heidän läheisiään hakemaan apua. Korona aika ja sen tuomat rajoitteet ovat lisänneet lasten ja nuorten pahoinvointia. Älä siis jää yksin. Radio Novan Päivän haastattelussa A-klinikka säätiön toimitusjohtaja Hannu Jouhki.
A niin kuin addiktio kampanjan tavoitteena on rohkaista addiktioiden kanssa kamppailevia ihmisiä ja heidän läheisiään hakemaan apua. Korona aika ja sen tuomat rajoitteet ovat lisänneet lasten ja nuorten pahoinvointia. Älä siis jää yksin. Radio Novan Päivän haastattelussa A-klinikka säätiön nuortenlinkistä Taru Hahto.
Radio Novan Päivässä ollaan oltu taikauskoisia ja pohdittu voiko aikuisena vielä kouluttautua uuteen ammattiin. Autokoulussa liikkeelle lähteminen tuottaa tuskaa ja tuskaa on myös silloin tällöin muistaa tärkeitä numeroita, esimerkiksi Radio Novan Whatsapp-numero. Koosteessa mukana myös Samu Haberin ystävänpäivä yllätys ja koskettava tarina Radio Novan kuulijalta Patricialta.
Radio Novan Päivässä etsittiin erilaisia polttaritarinoita ja koettiin hankalia hetkiä pankkikorttien kanssa. Mitä yhteistä Niinalla ja Prinssi Rohkealla saattaa olla vielä perjantain aikana? Viikolla koettiin myös erittäin romanttinen hetki, sillä eräs kuulija päätti kosia puolisoaan radion välityksellä. Kuuntele viikon kooste tästä!
Radio Novan Päivän Hyvän olon viikko on saapunut maaliin. Viikon viimeisenä vieraana on upea näyttelijä, mutta myös Tiibetiläinen äänimaljahoitaja Satu Silvo. Voiko kuka tahansa hankkia kotiinsa äänimaljan ja mihin äänimaljahoito auttaa? Kuuntele haastattelu tästä!
Radio Novan Päivän Hyvän olon viikko keskittyy tänään hengittämiseen ja keuhkojen hyvinvointiin. Miten keuhkoja voi vahvistaa ja mikä merkitys on ryhdillä on keuhkoihin? Haastattelussa mukana myös vinkit hengitysharjoituksiin.