Uusi viikko toi Anssin sekä poistuneen muodin takaisin, mutta Niinan auton kovat kokemukset jatkavat vaan kulkuaan. Kaivaako Anssi itselleen kuoppaa, josta näkyy enää hiuskarva, huudattamalla magnetofonia ja soittamalla "pienoa"?
Torstaina oltiin jo halloween-tunnelmissa ja pakahduttiin onnesta. Miltä jääkaapin sisältö näyttää vs. miltä sen pitäisi näyttää? Entä kummalla mennään: pefletillä vai ilman?
Keskiviikkona pohdittiin salaista kehonkieltä ja oltiin hyytävissä tunnelmissa. Millainen on täydellinen muna? Entä mitä tapahtuu työpaikan vessassa -vai tapahtuuko mitään?
Tiistaina jaettiin vinkkejä parempaan aamuun ja paljastettiin salaisuuksia. Mutta miten ne silmäpussit saa pois??
Anssin ollessa lomalla Niina teki hölmöjä ostoksia. Kuka seikkailee öisin ja kuka höpöttelee omiaan? Juhliiko nimpparisankari nimipäiviään ja millä nimellä?
Niina löysi vanhan päiväkirjansa, joka aiheutti pientä punaa poskiin. Antaisitko puolison tai ystävän lukea päiväkirjaasi? Miten saa tehtyä hienon diy-kierrekynttilän? Entä millaista apua veturinkuljettaja kaipaili?
Jokainen voi osallistua haasteeseen Instagram-palvelussa.
Tiistaina introvertti-Niina kertoi omista "kauhukokemuksistaan" ja poissa ollut Anssi antoi kritiikkiä omasta suosikkiradio-ohjelmastaan. Miltä kuulostaa innostuneesti yllättäen luettu teksti?
Lapinjärven kunta laittoi kyseisen palkinnon jakoon osana Radio Novan Iltapäivän Unboxing-osuutta
Anssi myöntää, että hänellä saattaa joskus olla vaikeuksia herkistyä ja Niina on ylpeänä omasta Faktasään oppipojastaan. Mitä mysteeriäänessä tapahtui ja kuka juhlii syntymäpäiviään?
Vispipuurot purskautettiin Suomen kansan rinnuksille jo heti kahden maissa ja pizzan riittävyydestä jatkettiin aikalailla saman tein. Tässä maukkaassa lähetyksessä pohdittiin myös, että miten se on - onko ihan ok hyvä, vai oikein hyvä? Vaiko huono?
'Olin nuori ja tarvitsin ne rahat' -tyyppinen tilanne ollut nuoruudessa niin Niinalla kuin Anssillakin. Mutta mihin se heidät ajoi..? Reilukerhossa saimme haastatteluun koulupoliisi Merja Rasinkankaan. Hänellä oli jälleen painavaa asiaa koulukiusaamisesta, sekä terveiset vanhemmille. Tätä ei kannata missata!
Niina Backman on naimisissa juontaja Lorenz Backmanin kanssa.
Niina on lomatunnelmissa, ja luvassa onkin todella monipuolinen ja aivan timanttinen show! Lähetyksessä mm. arvuutellaan autonosia Alias-hengessä,(Backmanin autokorjaamo is back) etsitään viileää paikkaa, suunnitellaan manuaalia parisuhdetta varten ja otetaan todellakin kaikki irti viimeisestä lähetyksestä ennen lomia. Tämä kaksikko palaa yhdessä eetteeriin elokuussa! Ihanaa kesää rakkaat kuuntelijat!
Lähetyksessä puhetta mm. lupiineista, kesäparroista, hajuhaitoista ja makaronilaatikkopizzoista. Mitä Turun vesi teki Niinan hiuksille?
Lähetyksessä käydään läpi asioita tosiaankin laidasta laitaan! Kalevalainen jäsenkorjaus, vapaauinti, huovutus, buffet pöydät, kasvien (ja kaarnojen) tunnistus. Anssilla on uusi menopeli, ja sen inspiroimana kysellään myös kuuntelijoilta uusista taidoista.