Niinan pitkään joulua vastaan protestoinut joulukuusi on viimein antanut periksi, ja joulu on virallisesti valmis alkamaan myös Backmanin perheessä! Anssi puolestaan kuumeisesti odottaa jo joulun porsasteluja. Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Tänään lähdettiin henkisesti pikku retkelle junan lapsivaunuun. Lapsiperheet siellä kyllä ymmärtää, mutta mitä ne kaikki muut siellä tekevät? Ja saako lapsivaunussa napsuttaa tuomitsevasti suutaan?
Koska lainattu kirja kuuluu palauttaa, entä saako sitä pyyhettä varastaa hotellista? Mm. nämä mietityttävät kuuntelijoita, mutta onneksi kaikkitietävä Anssi kertoo vastauksen näihinkin! Entä ovatko vanhat kodinkoneet parempia kuin uudet? Vastaus myös tähän kysymykseen täältä!
Joulukalenterikausi käy kuumana eikä Backmanin perheessä rikkeiltä vältytä. Juontajapari on myös ajan hermoilla, ja perkaa koko pääministerijupakan...huumorin kautta tottakai! Iltapäivän parhaat palat tästä!
Talvi on tullut myös Helsinkiin, ja se saa Anssin harmittelemaan autonsa downgradea.. Backmanin perheessä on tapahtunut hirveä kuivuri katastrofi, ja aviomies onnistuu säikäyttämään korjaajan.
Niin paljon kysymyksiä ja niin vähän vastauksia. Eipäs! Radio Novan Iltapäivä tarjosi taas informaatiota tuutin täydeltä. Muina aiheina muun muuassa firman pikkujoulut ja ärsyttävä päällepuhuminen.
Kiista kääntyi kiihkeäksi, kun Anssi kertoi omistavansa poravasaran. Suuri osa kuuntelijoista on sitä mieltä, että Anssi tarkoitti iskuporakonetta. Niina taasen kyseenalaisti puiden halaamisen ja siitä samalla somettamisen, onko se sitten sitä oikeaa herkistymistä?
Kuinka paljon tunnelmaa saunaosastolla on poikien illassa liikaa ja milloin tuntemattoman kohteliaisuus voi tuntua karmivalta?
Anssia ja Niinaa odottaa hyytävät oltavat jos Novan Iltapäivän Facebook-sivun tykkääjämäärä ylittää yli 40 000! Anssi kokee valaistumisen hetkiä kun saa selville olevansa sosiaalinen introvertti ja Niinan salainen musiikkiharrastus näkee päivän valoa.
Pitääkö vanha 'löytäjä saa pitää' -sanonta enää paikkaansa, vai kuuluuko löydetyt tavarat jättää omistajansa löydettäviksi? Entä saako kotona olla alasti ja heilutella varustustaan ruokapöydällä? Näihin vastauksen saat kuuntelemalla!
Uskaltaisitko asua talossa, jossa on tapahtunut vaikkapa murha? Jos vastauksesi oli kielteinen, niin kannattaa selvittää onko asunnossasi ollut kissaa! Mukana myös kaikkien aikojen synttäripuhelu, kannattaa kuunnella!
Iltapäivän informaatiopläläys kertoo sinulle kaiken aina painajaisista lähimaksuvarkaisiin! Minkälaisia painajaisia sinä olet viime aikoina nähnyt?
Auto-asiantuntija Niina Backman kertoo mitkä piirteet ovat autoissa ne tärkeimmät! Tästä vinkit uudesta autosta haaveileville, olkaa hyvät!
Ammattimainen säätiedote lähti pahemman kerran laukalle, ja studiopari päätyi puhumaan... Noh kannattaa kuunnella itse, että mistä!
Tuottaja Piiparin kauhutarinat 1 ja 2 saavat tänään jatkoa ja nyt liikuntaan ajankohtaisessa ympäristössä. Ei heikkohermoisille!
Aivastustavat päätyvät tänään isosti suurennuslasin alle, ja Niina saa tyrmäävän tuomion! Miten sinä aivastat? Paljon keskustelua herätti myös tilanne jossa Anssi joutui kuuntelijan raivon kohteeksi lähetettyään harkkarin hakemaan hampurilaista?!