Julkaistu video on kerännyt hurjan määrän katselukertoja.
Paras ystävänpäivälahja on jotain henkilökohtaista, joka osoittaa, kuinka hyvin tunnet rakkaan ihmisen.
Kukapa ei olisi joskus saanut suudelmia, antanut niitä tai ainakin unelmoinut sellaisista. Suudelmaa pidetään yleisesti turvallisena ja jopa hyödyllisenä toimintana, vaikka se voikin levittää taudinaiheuttajia. Suudellessaan ihminen käyttää lähes 150 eri lihasta! Lue lisää faktoja pusuista!
HelloDenizen-YouTube-kanava on tunnettu suloisista eläinvideoistaan, joita on käyty katselemassa kymmeniä miljoonia kertoja. Ystävänpäivän kunniaksi julkaistulla videolla nähdään, miten kahden suloisen hamsterin unelmien treffit sujuvat. 
Suomalaisten melnakolisuus on maailmallakin noteerattu asia. Tunteista ei puhuta, ne tuodaan muuten esille. Yksi tapa on musiikki. "Mina rakasta sinua" on jotenkin helpompi kuunnella, kuin sanoa.
Radio Nova keräsi radionova.fi-sivuillaan kuuntelijoidensa kokemuksia onnistuneimmista ja romanttisimmista ystävänpäivistä. Mukaan mahtui niin pullantuoksua, vauvauutisia kuin elämyksiä koti- ja ulkomailla. Myös koskettavia tarinoita ja odotusta mahtui mukaan,
Tänään keskiviikkona ylistetään tyytyväisiä sinkkuja omalla teemapäivällä. Alun alkaen täysin epäkaupallinen päivä tuo vastapainoa lauantaina vietettävälle, perinteisesti romanttistäytteiselle ystävänpäivälle. 
Vuosittainen ystävänpäivä häämöttää viikon päässä ja kaupoilla alkaa näkyä yhä enemmän suklaarasioita ja sydän-kortteja. Mikä on näiden rakkauden osoitusten taustalla ja miksi ystävänpäivää vietetään?
Kehittelin leivokset, jotka ovat todella helpot tehdä vaikka ystävänpäiväherkuksi ystäville ja perheelle. Nämä ovat lisäksi helposti muuntautuvia moneen tarkoitukseen ja eri juhliin tarjottaviksi.
Kukapa ei kaipaisi silloin tällöin romantiikkaa, rakkautta ja rauhallisia hetkiä lempeän musiikin tahdissa. Etenkin lähestyvä ystävänpäivä saa ajatukset vaeltamaan rakkaimpiin ja ehkä nuoruuden ihastuksiin ja pettymyksiin.
Radio Novan juontaja Elina Kottonen kertoo romanttisimmasta ystävänpäivästään.
Ystävänpäivä ja kukkakimppu! Muistatko, mitä eri kukkien värit ja määrät kimpussa merkitsevät/viestivät? Tässä nopeat vinkit kimppujen ostoon! Nämä ovat niitä perinteisiä!
Radio Novan kuuntelijat toimittivat riimit osoitteessa radionova.fi ja  musiikkitoimittaja Samuli Väänänen ja online-tuottaja Kristoffer Ignatius tulkitsivat lemmekkäät sanoitukset. Yhteistyönä syntyi hulvaton räppi.
Radio Novan musiikkitoimittajan mielestä ystävänpäivä kuuluu ensisijaisesti ystäville.
Radio Novan Illallisen ja After Workin iltojen ilo Elli Collan kertoo, että tärkeimmät ystävät ovat kyllä sydämessä lähellä mutta valitettavasti fyysisesti kaukana.
Konttorin juontaja Annika Metsäkedon mielestä joskus ystävän pitää olla valmis sanomaan ääneen vaikeitakin asioita ja muistaa läheisiään muulloinkin kuin kerran vuodessa.