Samuli Väänänen uskoo romantiikkaan ympäri vuoden

14.02.2014 05:01 -

Radio Novan musiikkitoimittajan mielestä ystävänpäivä kuuluu ensisijaisesti ystäville.

Kysymykseen, millainen ystävä olet, vastaa savolaismies nöyrästi.

– Toivottavasti olen tarpeeksi empaattinen ja lojaali. Toivon myös, että kuuntelen ystäviäni tarpeeksi. Poden välillä huonoa omaatuntoa siitä, että läheisiinkin ystäviin tulee pidettyä usein liian vähän yhteyttä kiireeseen vedoten.

Omia ystäviään Väänänen kehuu estoitta.

– Minulla on maailman parhaat ystävät, joihin voin luottaa. Tiedän, että he ovat tukena ja apuna mitä tahansa tapahtuisikin. Ei kai parempaa voi toivoa?

Pitäisikö ystävänpäivän olla Suomessakin romanttisempi päivä Ameriikan malliin?

– Ei. Oma mielitietty täytyy ottaa huomioon ympäri vuoden ja arkeen on tärkeää muista tuoda romantiikkaa - siihen ei tarvita päälle liimattuja, "jenkkiläisiä" kaupallistettuja juhlia. Minun mielestäni ystävänpäivä onkin hyvä sauma muistaa nimenomaan ystäviä!

Samuli Väänänen esiintyy ystävänpäivänä Radio Novan omalla ystävänpäiväräppi-videolla, joka julkaistaan www.radionova.fi-sivustolla 14. helmikuuta klo 9.00. Kappaleen sanoitus on koottu kuuntelijoiden netin kautta lähettämistä riimeistä. Mukana videolla on myös online-tuottaja Kristoffer Ignatius häkellyttävine laulusuorituksineen.

Ystävänpäivää vietetään 14. helmikuuta.

Samuli Väänästä kuullaan lauantaisin Nova Stagen klubilla klo 16-17 ja Spotify Chart Show'ssa klo 17-22 Elina Viitasen kanssa. Sunnuntaisin mies vetää Musiikin teho-osastoa vahvistuksenaan Radio Novan musiikkipäällikkö Mikko Harjunpää klo 15-18.

(Radio Nova)

Kuvat: Radio Nova ja Shutterstock

 

 

Kilpailut

Uusimmat