- Pitää muistaa, että tuoreiden tutkimusten mukaan kissat ovat ihan yhtä kiintyneitä omistajiinsa kuin koiratkin, mutta emme osaa vain lukea kissoja, Suomen eläinsuojelun Sey:n toiminnanjohtaja Maria Lindqvist muistuttaa.
Novan Aamussa grilli ja keskustelu käy kuumana kun lähetys tehdään suorana Aamun tuottajan parta-Markuksen mökiltä! Miltä kuulostaa Kuukka järvellä ja miksi Minnan käsi on meinannut mennä Akin herkkukasseille?
Kun Hidey-kissa löydettiin muistisairaan vanhuksen asunnosta, se oli silminnähden peloissaan ja kivuissaan.
Ajatuksia herättäviin kääreisiin pakatut ja ilmaiseksi jaetut 10 000 kondomia muistuttavat kolmesta asiasta: syntyvyyden säätelemisestä, sukupuolitautien välttämisestä ja uhanalaisten lajien suojelemisesta.
Maata tutkailemaan kerääntyneet lehmät kiinnittivät lintubongari Ian Ellisin huomion. Kiikariin tuijotti yllättäen takaisin hylje. Todennäköisesti vuoroveden mukana maalle huuhtoutunut hyljevauva oli jäänyt jumiin mutaan ja kerännyt ympärilleen huolestuneen ja kiinnostuneen 30 lehmän lauman.
Pandojen kasvattamiseen erikoistunut Chengdun tutkimuskeskus on täynnä pieniä pandapoikasia — eli keskus on kukaties liikuttavin ja suloisin paikka koko maailmassa.
Sarvikuonojen salametsästystä vastustavan Heart Wildlife Foundationin tilalla orvoksi jääneet sarvikuonopoikaset saavat kasvaa turvallisesti.
Oletko koskaan miettinyt millaiset silmät albiinoilla on? Radio Nova otti yhteyttä Suomen albinismiyhdistys ry:hyn ja selvitti asian.
Suomella on MM-kisoissa kotikisoissa maalivahteina kolme ensikertalaista pelaamassa. Pelaajayhdistyksen puheenjohtaja Sinuhe Wallinheimo pitää määrää kovana ja paineita melkoisina.
Pelaajayhdistyksen puheenjohtaja ja kansanedustaja Sinuhe Wallinheimo vastasi Juhani Tammisen ja Hjallis Harkimon esittämään kritiikkiin NHL-pelaajien jäämisestä pois Suomen jääkiekon MM-peleistä.
Suomen Jääkiekkoilijat ry:n eli pelaajayhdistyksen toiminnanjohtaja Jarmo Saarela kommentoi yhdistyksen näkökulmaa kiekkoväkivallan suhteen. Saarela tuomitsee ylilyönnit, mutta muistuttaa kyseessä olen pelin.
Eläinsuojelujärjestöt kannustavat suomalaisia osallistumaan eläinsuojelulain uudistamiseen.
Vuoden eläinsuojeluteko -palkinto koirien ulkonäköjalostuksen epäkohtia esillä pitävälle eläinlääkärille
Hiusväriallergioiden määrä on kasvussa.
Poliisi saa myydä tai lopettaa rikoksesta epäillyltä takavarikoidut lemmikit ilman seuraamuksia.
Tuoreen lakiesityksen mukaan villliintyneen kissan saisi metsästää.