Wallinheimo Leijonien maalivahdeista: Kova paikka ottaa Suomi harteilleen, nyt mitataan psyykkinen puoli!

30.04.2013 08:49 -

Suomella on MM-kisoissa kotikisoissa maalivahteina kolme ensikertalaista pelaamassa. Pelaajayhdistyksen puheenjohtaja Sinuhe Wallinheimo pitää määrää kovana ja paineita melkoisina.

- Se on kyllä kova määrä. En tiedä, onko kukaan laskenut heidän keski-ikiään yhteen, taitaa olla 23-24 vuoden välissä. Se on kova paikka ottaa koko Suomi harteilleen, Wallinheimo miettii ja muisteli omaa pelaajauraansa Enbuske & Linnanahde Crew:n haastattelussa.

- Ei olisi tullut mieleenkään, että 23-vuotiaana olisi tuollainen taakka harteilla, Wallinheimo miettii maalivahtien paineita arvokisoissa.

- Se on henkinen vastuu. Teknisesti nämä kaikki kolme kaveria ovat ihan kansainvälistä huippua. Nyt oikeastaan ensimmäistä kertaa mitataan, miten psyykkinen puoli kestetään.

- Pari kaveria siellä on Suomen mestaruuden voittanut. Siinä mielessä ovat olleet kovissa paikoissa, mutta nyt mennään potenssiin kymmenen kotikisoissa.

Kuuntele lisää:



Kuuntele koko haastattelu:


Lue myös:
Wallinheimo vastaa kritiikkiin Suomen MM-maajoukkueesta: Hjallis ei ole koskaan pelannut kiekkoa ja Tamminen 30 vuotta sitten

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat