Kuva: YouTube

Kissan hoidon laiminlyönnillä järkyttäviä seurauksia: Huopaantunut turkki painoi melkein kilon!

23.12.2016 19:45 - Senja Rapila

Kun Hidey-kissa löydettiin muistisairaan vanhuksen asunnosta, se oli silminnähden peloissaan ja kivuissaan.

Hiljattain Pittsburghissa, Pennsylvaniassa eräs Alzheimerin tautia sairastava mies siirrettiin omasta kodistaan hoitokotiin. Kukaan ei ensi alkuun muistanut, että hoitokotiin viety muistisairas vanhus omisti kissoja. Onneksi eräs mies kuitenkin lopulta muisti, että miehellä oli ainakin yksi kissa.

- Talon ovi oli vielä auki, joten menin sinne ja jätin kissalle ruokaa, kunnes tietäisimme mitä tehdä sille. Sen jälkeen joku mainitsi, että miehellä oli myös toinen kissa, Paul Russel kertoi The Dodo -julkaisulle.

Pienen etsinnän jälkeen Paul löysi Hidey-kissan peloissaan ja kivuissaan. Kissan turkki oli kasvanut käsittämättömiin mittoihin ja huopaantunut rastoiksi. Mies vei kärsivän kissan välittömästi löytöeläinkotiin, jossa eläinlääkärit ajoivat kissan turkin pois nukutuksen aikana.

Eläinlääkärit uskovat, että kissaa ei oltu harjattu vuosiin ja turkin paino on voinut vaikuttaa siihen, ettei se ole pystynyt puhdistamaan itse turkkiaan. He myös totesivat, että kissa oli sen verran ylipainoinen, ettei se yksinkertaisesti ylettynyt putsaamaan turkkiaan.

Eläinlääkärikäynnin jälkeen Hidey on huomattavasti paremmassa kunnossa, ja nykyään se elää löytäjänsä, Paulin, luona. Löytöeläinkoti toivoo, että tämä ikävä tapahtuma muistuttaa kaikkia tarkistamaan aina välillä ikääntyneiden ihmisten - ja heidän lemmikkiensä - kunnon. 

Lähde: Metro

Lue myös: Moskovan suuressa kissanäyttelyssä nähtiin toinen toistaan suloisempia karvaturreja - katso

Lue myös: Rakastunut kissapariskunta sekoitti internetin - katso supersuloiset otokset

Lue myös: Supersuloinen kissa hurmaa Instagramissa - jo 450 000 seuraajaa

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat