Kevät on aikaa, jolloin pihat ja puutarhat saavat uutta eloa ja ilmettä. Piha- ja maisemasuunnittelija Eva Wuite kertoi Vapun Valtakunnassa muun muassa millaisia kukkia aurinkoiselle parvekkeelle voi laittaa. Kuuntele haastattelu ja nappaa vinkit talteen.
Minna Koskelo ja Petra Gergov-Koskelo järjestävät Perheet safkaa -tapahtuman tänä vuonna jo kolmatta kertaa. Mukana on neljä kaupunkia sekä yhteensä 18 ravintolaa. Tapahtuman ideana on madaltaa perheiden kynnystä lähteä lasten kanssa ulos syömään. Kuuntele mitä kaikkea tapahtuma sisältää!
Tämä pannari on tosi mehevä ja täyteläinen. Jos vierastat kookosmaitoa, älä, sillä tässä se ei maistu voimakkaana, vaan tuo vain täyteläisyyttä pannukakkuun. Inkiväärisiirappi sopii niin hyvin tämän kanssa, että veikkaan tämän yhdistelmän syrjäyttävän perinteisen version tai ainakin se saa hyvän kilpailijan!
Tämä wokki on kiinalaistyyppinen, joka maistuu erinomaiselta keitetyn riisin kanssa. Vihanneksia upotan tähän reilusti, mutta voit käyttää kaikkia reseptin kasviksia tai jättää jonkun pois.
Syksyn herkutteluun sopii täydellisesti inkiväärillä maustettu omenakakku.
Näin helposti valmistat superterveellisiä lehtikaalisipsejä!
Aino-Kuutamo Uusitorppa kirjoitti yhdessä Hanna Kinnusen kanssa ”Valtavan ihana” -kirjan. Kirjassa on rehellisiä tunnustuksia ja vilpitöntä vertaistukea kehonsa kanssa kamppaileville naisille. Mistä idea kirjaan syntyi ja minkälainen prosessi oli käydä elämän vaikeita asioita läpi? Kuuntele Aino-Kuutamo Uusitorpan haastattelu.
Tällä viikolla leivotaan maailman parasta suklaakakkua.
Tällä reseptillä onnistut varmasti valmistamaan herkullista uunikanaa.
Nappaa tästä talteen herkullinen omenapiirakan ohje.
Tällä Vapun reseptillä valmistat helposti maukkaita thai-kanapullia.
Kaikessa hiljaisuudessa uutta musiikkia tehnyt Chisu on julkaissut uuden Ei riidellä enää -sinkun. Ihastuttava artisti vieraili Vapun Valtakunnassa kertomassa muun muassa biisin synnystä ja siitä, millainen riitelijä hän itse on. Kuuntele haastattelu kokonaisuudessaan.
Kevät on aikaa, jolloin pihat ja puutarhat saavat uutta eloa ja ilmettä. Piha- ja maisemasuunnittelija Eva Wuite kertoi Vapun Valtakunnassa muun muassa, mitkä ovat tämän kevään pihatrendejä, miten istutuksia voi suojata kylmiltä öiltä sekä millaisia kukkia aurinkoiselle parvekkeelle voi laittaa? Kuuntele haastattelu ja nappaa vinkit talteen.
Uuden Hula Hula -sinkun yhdessä Nelli Matulan kanssa julkaissut Robin vieraili Vapun Valtakunnassa. Miten he päätyivät tekemään yhteisen biisin ja mistä uusi kappale kertoo? Entä mitä muuta Robin paljasti elämästään? Kuuntele koko haastattelu.
Pimiä sanoo, että uudet maajussit ovat jo herättäneet kiinnostusta sosiaalisessa mediassa.
Juontaja Vappu Pimiä, 38, on kahden lapsen onnellinen äiti.