Kuva: vappu pimiä

Vapun resepti: Kookos-banaanipannukakku inkiväärisiirapilla

20.10.2017 13:00 - Tytti Kiviharju - Luettu 3 751 kertaa

Tämä pannari on tosi mehevä ja täyteläinen. Jos vierastat kookosmaitoa, älä, sillä tässä se ei maistu voimakkaana, vaan tuo vain täyteläisyyttä pannukakkuun. Inkiväärisiirappi sopii niin hyvin tämän kanssa, että veikkaan tämän yhdistelmän syrjäyttävän perinteisen version tai ainakin se saa hyvän kilpailijan!

1 tlk (400ml) kookosmaitoa

6 dl manteli- soija tai tavallista maitoa

4 kananmunaa

1 tl suolaa

4 dl vehnäjauhoja

1 tl jauhettua kardemummaa

0,5 dl juoksevaa margariinia/ rasvasekoitetta

2 banaania

tarjoiluun:

Ginger Party inkiväärisiirappia

Sekoita kakki ainekset keskenään tasaiseksi taikinaksi, lukuunottamatta banaaneja. Anna taikinan turvota noin puoli tuntia. Laita uuni lämpiämään 200 asteeseen. Viipaloi banaanit ohuiksi viipaleiksi. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Levitä banaaniviipaleet taikinan päälle. Paista pannukakkua uunin keskitasolla 25-30 minuuttia. Tarjoile pannukakku inkiväärisiirapin kera. Pannukakku säilyy hyvänä useamman päivän viileässä.

-Vappu

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat