Helteet saavat Anssin ja Niina suunnittelemaan tulevan kesän vesileikkejä, mikä on heidän mielestänsä kesän ykkösjuttu ja miten baby oil liittyy siihen? Lisäksi uintitekniikat herättävät keskustelua, miten aikuisen kuuluu uida? Niinan ongelma herättää Anssin sisäisen terapeutin, vaan johtaako tämä terapia mihinkään ratkaisuun?
Listalta löytyvät muun muassa sanat "password" ja "qwerty".
Niinan lapsen ollessa kolmevuotias sai hän aikaan hämmentävän tapahtumaketjun, kuuntele mistä olikaan kyse.
Tekniikan ansiosta ripsiväri tarttuu myös kaikista ohuimpiin ja pienimpiin ripsiin, saaden silmäsi näyttämään upeilta.
Tutkimuksen mukaan pikkulasten käytännön elämäntaidot ovat heikkoja, kun taas tekninen osaaminen on hyvin hanskassa jo tutti-iästä lähtien.
Lähes jokainen käyttää päivittäin erilaisia vempaimia, mutta vain osa kärsii hyvinvointia heikentävästä "tekniikkakrapulasta".
Apple on vuosittain syksyisin pitänyt pressitilaisuuden, jossa on esitelty yrityksen uusia tuulia. Tilaisuuden odotetaan olevan syyskuun 9. päivä ja tilaisuuden keskiössä tulee todennäköisesti olemaan yhtiön uudet, mullistukselliset puhelinmallit ja Apple TV:n uudet tuulet.
Ihmiset, erityisesti insinöörit, ovat luoneet aikojen saatossa hienoja asioita aina pyörästä hiukkaskiihdyttimiin. Toisinaan on hyvä sitten verrytellä aivoja vähemmän haastavien koneiden äärellä ja luoda jotain aivan totaalisen tarpeetonta.