Uudesta iPhonesta huhuillaan — Applen tiedotustilaisuutta odotetaan syyskuulle

13.08.2015 11:29 -

Apple on vuosittain syksyisin pitänyt pressitilaisuuden, jossa on esitelty yrityksen uusia tuulia. Tilaisuuden odotetaan olevan syyskuun 9. päivä ja tilaisuuden keskiössä tulee todennäköisesti olemaan yhtiön uudet, mullistukselliset puhelinmallit ja Apple TV:n uudet tuulet.

Syyskuu kolkuttaa jo ovella, mutta virallista ilmoitusta tilaisuuden päivämäärästä ei ole tullut. BuzzFeed kertoo, että tilaisuus tulee todennäköisesti sijoittumaan syyskuun alkuun, keskiviikolle 9. syyskuuta.

Mikäli uudet laitteet esitellään tuolloin, tulevat ne myyntiin seuraavalla viikolla.

Uusien iPhonejen, joko iPhone 7 tai iPhone 6s, odotetaan ilmestyvän markkinoille Force Touch -näytön kanssa. Uudet näytöt aistivat kosketuspainallusta, jonka myötä puhelin mukautuu käyttäjälleen sopivaksi.

Puhelimiin odotetaan myös parempaa kameraa sekä nopeamman ja tehokkaamman toiminnan mahdollistavaa sirua.

Tilaisuudessa odotetaan myös nähtäväksi Apple TV:n seuraajaa, jonka esittelyä odotettiin jo kesäkuussa. Apple TV:n digisovitin on todennäköisesti muuttunut vuodesta 2012. Uuden laitteen veikkaillaan muun muassa olevan ohuempi, Apple A8-sirulla varustettu ja siinä olevan parempi käyttöjärjestelmä. Myös kaukosäätimen uskotaan uudistuvan.

 

MTV.fi kertoi millä tavoin iPhone6s tulee eroamaan edellisestä mallista.

Kilpailut

Uusimmat