Suurin osa maapallon väestöstä on laktoosi-intolerantikkoja, mutta miksi Suomi on harvoja maita, joissa myydään laktoosittomia tuotteita?
Kuitenkaan liian ankara itselleen ei kannata ruokavalion suhteen olla.
Varhaislapsuudessa ruokavalion vaikutus suoliston bakteerikantoihin on todennäköisesti suurimmillaan.
Suurin osa maapallon väestöstä on laktoosi-intolerantikkoja, mutta miksi Suomi on harvoja maita, joissa myydään laktoosittomia tuotteita?
Suolistosyöpä on kolmanneksi yleisin syöpä.
Radio Novan Päivän Hyvän olon viikon aloittaa suolistoguru Paula Heinonen. Mitä tarkoittaa kun suolisto on huonossa kunnossa, miten parannetaan elämänlaatua suoliston kautta ja vaikuttaako stressi suoliston toimintaan?
Keskity siihen, mitä pistät suuhusi.
Lorna Haymes haluaa muistuttaa, ettei kaikki sairaudet näy ulospäin.
Sherie Hagger sivuutti omat suolisto-oireet. Nyt hän varoittaa muita.
Monesti suolisto-ongelmista kärsivää kehotetaan välttämään leipää, mutta olet saattanut tietämättäsi tehdä suolistollesi vielä enemmän hallaa.
Ravitsemusasiantuntijan mukaan suolisto on ihmiskehon tärkein elin. "Jos suolisto ei ole tasapainossa, mikään ei elimistössä ei ole tasapainossa", kertoo Heinonen.
Vatsan sanotaan olevan toiset aivomme eikä sanonta ole suinkaan turha. Se miten suolistomme toimii, säätelee paljolti hyvinvointiamme.
Mahan kurina yhdistetään yleensä näläntunteeseen, mutta mistä se oikeasti johtuu? Radio Nova otti yhteyttä asiantuntijaan ja selvitti mysteerin.
Kroonista tulehduksellista suolistosairautta sairastavilla nuorilla on ikätovereitaan todennäköisemmin ahdistus- ja masennusoireita.
Aspiriinin säännöllinen syöminen vähentää syöpäriskiä sellaisilla ihmisillä, joilla on periytyvä alttius paksusuolisyöpään.