Radio Novan Päivän Hyvän olon viikossa käsitellään tänään talviuinnin terveysvaikutuksia.Vaatiiko talviuiminen toistoja, jotta terveysvaikutukset näkyvät ja mitä ensikertalaisen tulisi talviuinnista tietää. Aiheuttaako kylmä vesi kaikille samanlaisen reaktion? Kuuntele haastattelu tästä!
Kolmesta merkistä voi päätellä sen, onko sauna huollon tarpeessa.
Radio Novan Aamussa Minnan tuoli on tänään aivan Suvi Hartlinin pörrössä, mutta onneksi Ihmemies MC Rinne taikoo näppärän ratkaisun. Aki haaveilee apista puusaunaa varten, mutta mikä ihmeen joulumies studioon on saapunut? Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Janne Virtanen kyselee Katilta kuulumisia ja aiheeksi nousee mm. Katin uudet työkuviot ja pienessä alppikylässä asuvien saksalaisten ruokailutottumukset. Joko joulun odotus alkaa näkymään ja minkälaisia tapoja paikallisiin perinteisiin kuuluu? Kuuntele Jannen ja Katin keskustelu tästä!
Radio Novan Aamussa eletään Akin ison päivän aattoa ja Minnaa kiinnostaa rintaliivien ompelun ABC. Luvassa myös pohdintaa oman sarjansa legendoista. Kuuntele Jälki-istunto tästä!
Saunan terveysvaikutukset eivät pure kaikista kiireisimpiin saunojiin.
Janne otti yhteyden Katiin, joka asuu Saksassa Alpeilla pienessä kylässä. Kokeeko Kati itsensä suomalaiseksi vai saksalaiseksi, ja millaisia rajoituksia Saksassa on tällä hetkellä ja miten ne vaikuttavat elämään? Lisäksi Kati kertoo, millainen sauna heillä on Saksassa. Kuuntele Jannen ja Katin keskustelu kokonaisuudessaan tästä!
Tiistaina googlailtiin tietoja, saatiin vääriä viestejä ja käytettiin muiden tunnareita. Löytyikö Marja-Terttu Kiisseliä? Entä mitä tapahtui miinaharavalle?
Radio Novan Aamussa Minna motkottaa medialle ja Aki on aina haamutilassa. Tuottaja Parta-Markus saa myös selville, miksi peiton heiluttelu on nykyään niin raskasta. Kuuntele parhaat palat tästä!
Radio Novan Aamussa kysellään Akin loma kuulumiset ja Minna on miettinyt ihmisten puhuttamista eri kielillä. Tuottaja parta - Markus on tajunnut keski-ikäistyvänsä ja Akin naama on näkkärillä, kuuntele parhaat palat tästä!
Sauna tulisi pestä vähintään kaksi kertaa vuodessa.
Keskiviikko aiheutti valtavasti mielihyvää, vaikka tavaroita heitettiinkin roskiin... Millaisen väännön mökkihöperöt saivat aikaan? Laitetaanko tilaukseen Niinan nimikoidut toppahousut sekä 'Tänään on T-paitakeli' -T-paita?
Radio Novan Aamussa Minna aprikoi ihmeellistä huutokauppaa ja Aki haluaa lisää saunavuoroja. Naapurisopu on myös suurennuslasin alla kun Vantaalla on taas tapahtunut. Kuuntele Parhaat Palat tästä!
Novan Aamussa käydään kiihkeää keskustelua kesäisistä kylpyhetkistä. Aki järjestää Minnalle kiperän inttivisan ja Minna pohtii viheltävää miestä!
Aamu alkaa pussinviikkauskurssilla. Aki ja Minna saavat oikein kädestä pitäen opetusta, kun tuottaja-Markus näyttää mallia. Akilla meneekin hetki tästä traumasta toipumiseen. Pussien lisäksi puhetta nousee Minnan saunavuoroista ja uusista Temppari-pareista ja paljon heinä maksaakaan? Vastauksen saat tästä.
Kovin iholla oltiin tänään Radio Novan Iltapäivässä kun saunan lauteiden kautta päädyttiin höylän alle. Kaikenkarvaisuudet jatkuivat suuressa KISSA VAI KOIRA -osiossa, jossa tähän ikuisuus kysymykseen saatiin absoluuttinen totuus. Tai no, tavallaan...