Puusauna kuuluu monen mökkivarustukseen, siksi onkin syytä selvittää, miten sen voi lämmittää mahdollisimman ympäristöystävällisesti.
Saunomiseen liittyvien vahinkojen määrä kasvaa kesäkuukausina selkeästi.
Radio Novan Aamussa Minna kyselee tiimin kortinpeluutaidoista ja saadaan myös uusi Melkein Mahdoton Marraskuu - tehtävä. Lottovoitot puhuttavat ja Kimmo haluisi ehdottomasti Vesa-Matti Loirin saunaan, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa Minna on vielä syyslomalla ja ihastuttava Nanna Bhose häntä tuuraamassa. Nanna kertookin eilisestä sattumuksestaan ohittaessaan rakennustyömaan ja Kimmo puhuu saunoista. Tuottaja-Markus lähetetään kentälle raportoimaan Elokapinasta, kuuntele Iltapalat tästä!
Sähkökiuas voi hajota siinä missä muukin elektroniikka.
Radio Novan Päivä on vihdoin palannut kesälomiltaan takaisin studioon. Niinan loman viimeinen päivä ei mennyt suunnitelmien mukaisesti, vaan vastoinkäymisiä tuli pitkin päivää. Kuumassalinjassa pohdittiin omien rajojen asettamista sekä erilaisia muistisääntöjä. Kuuluuko saunaan mennä suihkun kautta vai ei? Kuuntele kooste tästä!
Radio Novan Aamussa Kimmo tuo esille 20-30 vuotiaiden miesten keskuudessa trendaavan asian ja Minnallahan sattuukin olemaan tarvikkeet käsilaukussaan. Minna tuo esiin historian havinaa, mitä tapahtuikaan tällä päivämääräällä ja Markusta on kohdannut tragedia, kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Päivässä otettiin yhteyttä Uudenmaan Marttoihin, jotka osasivat valaista mitä voi säilyttää ulkovarastossa ja mitä ei. Homeinen ruoka ei maistu monille, vaikka siitä kaapisi pahimmat homeet pois. Jussi Pohjoinen vastasi tuottaja-Nean tiukkoihin kysymyksiin koskien parkkikiekon asettamista. Kuulija-Topi laittoi Niinan lausumaan sanahirviön, joka ei taipunut sitten millään. Apulanta metsä istutetaan tulevana viikonloppuna. Siitä meille parhaiten osasi kertoa itse Toni Wirtanen.
Jukka Hilvonen kohtasi mielenkiintoisen naisen yleisessä saunassa ja aloitti myöhemmin etsinnät Facebookin puskaradioryhmässä.
Eskon aamupala lennättää hänet suoraan lapsuuden maisemiin, mutta puistattaa Suvia. Kaverin puolesta kyselen -osiossa ratkotaan puutarhasaksien mysteeriä. Jaksossa soitetaan myös salamassa saunassa ihastuneelle, ja uutisotsikoihin pongahtaneelle Jukalle! Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Mitä yhteistä on Eskolla ja Jennifer Anistonilla ja mihin Esko ja Suvi tuhlasivat ensimmäisen palkkansa? Kaverin puolesta kyselen -osiossa hilpeyttä aiheuttaa Jonnan mummon rutiinit ja saunavuoro. Suvi kertoo halvasta tavasta matkustaa ja Eskon skeptisyys ottaa vallan. Myös Jukan saunaromanssi puhututtaa studiossa – kuka Jukka ja mikä romanssi? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Radio Novan Iltapäivä on ehdolla vuoden radio-ohjelmaksi! Kaverin puolesta kyselen -osiossa mystinen ITTVH aiheuttaa päänvaivaa Helille. Tamperelaisen omakotitalon myynti-ilmoituksessa on erikoisia piirteitä. Iltapäivän isoin kysymys kuuluu kuitenkin: Saako uimahallin saunassa käydä uikkarit jalassa vai ei!? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Eliittisotilas Markus lähtee purkamaan urbaania myyttiä ja aamutiimi pohtii, missä kaikissa heidän keksinnöissänsä on mennyt miljoonat sivu suun. Oliko 50 vuotta sitten tv-ohjelmat parempia?
Minna, Kimmo ja Markus pyöräyttävät puheenaihepyörän käyntiin ensimmäistä kertaa! Puhutaan myös erikoisista elokuvien suomennoksista ja reviirin merkkaamisesta, mutta miksi Kimmolla on porttikielto Ranskaan?
Radio Novan Päivän Hyvän olon viikossa käsitellään tänään talviuinnin terveysvaikutuksia.Vaatiiko talviuiminen toistoja, jotta terveysvaikutukset näkyvät ja mitä ensikertalaisen tulisi talviuinnista tietää. Aiheuttaako kylmä vesi kaikille samanlaisen reaktion? Kuuntele haastattelu tästä!
Kolmesta merkistä voi päätellä sen, onko sauna huollon tarpeessa.