Aki ottaa esille Minnan ja Kari Kanalan tanssin johon Minna vastaa sinappigatella! Itsenäisyyspäivän aattona tarvitaan muotiasiantuntija Aki Sykön apua ja on mukana myös tuo pyhimmistä pyhin, sauna. Kuuntele Aamun parhaat palat tästä!
Kuinka paljon tunnelmaa saunaosastolla on poikien illassa liikaa ja milloin tuntemattoman kohteliaisuus voi tuntua karmivalta?
Taskuparkkeeraus ja sauna. Ne saivat niin studion, että kuuntelijat kuumiksi. Tänään Radio Novan Iltapäivän lauteilla Anssi ja Tuottaja Petra. Löylyä lissää!
MTV uutisoi saunojia kiinnostavasta aiheesta, nimittäin vastan ja vihdan eroista.
Millainen saunamittarin asteikko on suomalaisten mieleen?
Mies kertoi äidin hankkineen suomalaistyylisen saunan omaan, Kaliforniassa sijaitsevaan asuntoonsa.
Novan kuulijat pääsivät nauramaan Anssille ja Niinalle kunnolla, kun kaksikko kummasteli kiuaskivivarkaiden toimintaa.
Niinan suosima sekasauna saa Anssin vaivaantumaan. Onneksi kaverilla on mitä mielikuvituksekkain ratkaisu ongelmaan.
Anssin riemulla ei ollut rajaa, kun Niina kertoi erikoisesta saunaelämyksestään.
Suomalaiset ja sauna ovat erottamaton pari. Nyt myös muualla maailmalla aletaan herätä siihen, kuinka huikea keksintö sauna onkaan.
Monen suomalaisen kodista löytyy sauna ja siinä missä osa nautiskelee löylyistä harvemmin, on osalla sauna lähes päivittäisessä käytössä. Saunotpa viikoittain tai kuukausittain, on saunan käyttöikää mahdollista pidentää muutamalla perustoimenpiteellä.
Risto Sivulalla ja Jouko Sipilällä on edessä pitkä matka. Kaksikko aikoo reissata perässä vedettävällä saunalla Amerikan ympäri ja saunottaa paikallisia perinteisessä puusaunassa.
Uusi tapa puhdistaa kehoa hämmentää maailmalla.
Poseeraus sotamuistomerkin edessä käynnisti rajun väkivaltaisia fantasioita ja rasistista kielenkäyttöä vilisseen nettimylläkän. Mies kohun keskellä puhuu rakkaudesta, saunasta ja makkarasta, sekä mahdollisuuksien maasta Suomesta — jonka kansalaisena kelpaa olla isänmaallinen.
Maailman ensimmäisen sosiaalisen median sauna päättää Suomen-kiertueensa maamme parhaaksi kesäkaupungiksikin nimettyyn Hankoon. Löylyä pääsee heittämään 29.7.-1.8.
Kesäkuussa yhdeksän paikkakuntaa kisasi sosiaalisessa mediassa siitä, mille paikkakunnalle Vattenfallin tarjoama kiertävä some-sauna kesän aikana saapuu. Helsingissä ja Kuopiossa ilahduttanut sauna aukeaa Linnanpuistossa 22. heinäkuuta.