Suosikkisarjan tuottaja Marko Äijö muistelee lavastusratkaisun nostattamaa kohua huvittuneena.
Minna lunasti lupauksensa ja kävi moikkaamassa puuystäväänsä, samalla Aki sattui (taas) kävelemään tv:n ohi Salattujen Elämien aikaan. Akin mielestä mainoskupongit ovat ainoa asia mitkä ovat säilyneet 20 vuoden takaa ja lopuksi Minna ja Aki myös päättävät selvittää onko heidän koiriensa kompassit kalibroitu. Kuuntele parhaat palat tästä!
Sara Parikkaa ei Avun mukaan haittaa, että hänen ja hänen miehensä Mikko Parikan roolihahmojen välillä ei ole romanssia.
Saippuasarjassa näyttelevä Mikko Parikka kertoo, että Salatut elämät voivat käynnistää hyviä keskusteluita vanhemman ja lapsen välillä.
Vauhdikkaan loppuvuoden jälkeen Salatut elämät siirtyy joulutauolle 18.12. ja palaa taas ruutuun 11.1.2016 uusin jaksoin. Salkkarit-faneja kuitenkin muistetaan tauon aikana nettisarjoin.
Salatut elämät -sarjassa näyttelevä Petteri Paavola ei selviä yhdestäkään kauppareissusta ilman, että hänet tunnistettaisiin.
Salkkareiden nettisarja Satulan näyttelijät Petteri Paavola ja Jasmin Voutilainen kertoivat Novan aamussa, että sarjan kuvauksissa oli melko tiukka aikataulu. 
Tyylilajiltaan yliluonnollisia aineksia sisältävä unenomainen draama nuoruudesta, menetyksestä ja selviytymisestä on jo kuudes Salatut elämät -nettisarja.
Uusi Salkkarit-nettisarja alkaa 23.6 Maikkarin nettisivuilla sekä MTV Katsomossa. Jotain hämmentävää on näyttelijöiden mukaan luvassa.
Iloisia uutisia suomalaisen saippuan ystäville! Sami Uotilan esittämä Aki Nikkinen ystävineen jatkaa ruudussa ainakin kesään 2018 saakka. Salatuista elämistä tulee tähän mennessä pitkäkestoisin suomalainen draamasarja. 
Salatut Elämät on edelleen Suomen suosituin saippuasarja. Sen tarjonta ei jää ainoastaan tv-sarjaksi, vaan Salkkarit valtaavat alaa niin netissä kuin valkokankaallakin.
Konttorin Sari Seppälän ja Annika Metsäkedon rairuohokilpailu jatkuu edelleen – tällä kertaa koristelujen merkeissä. Radio Nova piipahti Salkkareiden uuden nettisarjan kuvauksissa ja jututti näyttelijäkaartia. Mitä mieltä Salatut elämät -tähdet olivat tyttöjen sommitelmista?
Yksi Salatut elämät -suosikkisarjan ikimuistoisimmista ja suosituimmista hahmoista, Aki Nikkinen, palaa syksyllä takaisin Pihlajakadulle. Näyttelijä Sami Uotila aloittaa nyt sarjan kuvaukset.  
Viikonloppuna Helsingissä järjestetty Gay Gaala keräsi suuren väkijoukon yökerho The Circukseen. Kulttuuri-  ja urheiluministeri Paavo Arhinmäki oli yksi illan palkinnon jakajista. 
Salatut elämät pääsi teini-ikään ja sen hahmot ovatkin liki jokaisille suomalaiselle tuttuja. Hahmot ovat liki jokaisille suomalaiselle tuttuja, mutta siltä varalta, että takavuosien villeimmät käänteet ovat päässeet unohtumaan, tarjoamme koosteen 15-vuotiaan saagan kiemuroista.
Tammikuun 26. päivä 15 vuotta täyttävä Salatut elämät palasi vastikään komeasti televisioon. Syntymäpäivien kunniaksi Radio Nova vieraili sarjan kulisseissa ja jututti koko kansan tuntemia hahmoja.