Salatut elämät -nettisarja Satulan tähdet: Ei siellä lohikäärmeitä nähdä, mutta jotain pientä mystisyyttä

23.06.2015 09:51 -

Salkkareiden nettisarja Satulan näyttelijät Petteri Paavola ja Jasmin Voutilainen kertoivat Novan aamussa, että sarjan kuvauksissa oli melko tiukka aikataulu. 

Salatut elämät on kesätauolla ja Mtv3 näyttää parhaillaan sarjasta uusintoja. Helpotusta Salkkari-ikävään tuo kuitenkin nettisarja Satula, joka alkaa tänään 23.6. MTV Katsomossa. Sarjassa Jannen ja Talen lomasuunnitelmat menevät myttyyn, kun Ulla lähettää pojat auttamaan serkkuaan pieneen maalaiskylään. Poikien retki alkaa heti dramaattisesti, kun joku yrittää vahingoittaa heitä.  Sarjan näyttelijät Jasmin Voutilainen ja Petteri Paavola vierailivat Novan aamussa, mutta eivät uskaltaneet paljastaa Satula-sarjasta paljoakaan.

— Katsojien täytyy itse katsoa, mitä sarjassa tapahtuu, Jasmin Voutilainen kertoo mystisenä.

Samoilla linjoilla on myös Eliasta näyttelevä Petteri Paavola.

— Ei siellä lohikäärmeitä nähdä, mutta jotain pientä mystisyyttä kyllä. Paikan nimi on Satula ja myöhemmin selviää, mitä lie se sitten tarkoittaakaan.

Salatut elämät -sarjassa vakituisesti näyttelevän Paavolan mukaan nettisarjan kuvauksissa oli jopa tiukempi aikataulu kuin varsinaisessa sarjassa.

—  Se on määrällisesti lähes sama kuin täyspitkä elokuva, joten ei siinä ole aikaa pelleillä.

Jasmin Voutilainen kertoo olevansa itsekin avoin Salkkari-roolille, mikäli sellaista hänelle tarjottaisiin. Kaunotar on toistaiseksi nähty Nightmare 2 – Painajainen jatkuu -elokuvassa ja nyt Satulassa.

— Menisin ehdottomasti jos pyydettäisiin, mutta ei minua voida ihan siitä vaan sinne heittää mukaan, Voutilainen hymyilee. 

Kuuntele haastattelu: 

Kilpailut

Uusimmat