Salatut elämät -nettisarja Satula alkaa juhannuksen jälkeen MTV Katsomossa

11.06.2015 09:34 -

Tyylilajiltaan yliluonnollisia aineksia sisältävä unenomainen draama nuoruudesta, menetyksestä ja selviytymisestä on jo kuudes Salatut elämät -nettisarja.

Sarjaa tähdittävät tutut suosikkinäyttelijät ja pääosassa nähdään Nightmare 2 – painajainen jatkuu -elokuvasta tuttu Jasmin Voutilainen.

Satula on unenomainen draama nuoruudesta, menetyksestä ja selviytymisestä. Yksi tarinan keskeisimpiä aiheita on kiusaaminen nuorison keskuudessa. Tapahtumapaikkana on unelias maaseutu, hiljaiset maantiet ja utuinen järvenranta. Sarjan tyylilajiin liittyy yliluonnollisuus.

Satulassa Jannen ja Talen lomasuunnitelmat menevät myttyyn, kun Ulla lähettää pojat auttamaan serkkuaan pieneen maalaiskylään. Poikien retki alkaa heti dramaattisesti, eivätkä yllätykset lopu siihen. He törmäävät outojen paikallisten asukkaiden lisäksi myös Aino Kaukovaaraan. Pojat joutuvat kohtaamaan asioita, jollaisiin he eivät ole tottuneet normaalissa elämässään Pihlajakadulla.

Sarjassa näyttelevät Emil Hallberg, Esko Kovero, Elias Vikstedt, Hemmo Karja, Jasmin Voutilainen, Maija-Liisa Peuhu, Pete Lattu, Petteri Paavola, Ronny Roslöf, Tommi Taurula

Satula MTV.fi:ssä ja MTV Katsomossa 23.6. alkaen tiistaisin ja torstaisin läpi kesän. 

Salatut elämät jää kesätauolle 11.6. ja sarjan kesäuusinnat alkavat 15.6. MTV3-kanavalla.

(Radio Nova)

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat