MTV3:n kestosuosikki Salatut elämät jää joulutauolle

16.12.2015 16:02 -

Vauhdikkaan loppuvuoden jälkeen Salatut elämät siirtyy joulutauolle 18.12. ja palaa taas ruutuun 11.1.2016 uusin jaksoin. Salkkarit-faneja kuitenkin muistetaan tauon aikana nettisarjoin.

Katsomoon palaavat tuttujen hahmojen tähdittämät nettisarjat Tuuliranta, Young Man, Cash Man ja Young Girl, Dream Girl. Kaikki kolme nettisarjaa on nähtävissä MTV Katsomossa 14. joulukuussa 2015 alkaen. 

Salatut elämät palaa ruutuun 11. tammikuuta ja jatkaa tyylilleen ja katsojilleen uskollisena. Ensi vuoden puolella Pihlajakadulla hurmataan, huijataan, peitellään ja paljastutaan. Yksi muistelee muistaakseen, toinen hakee apua haudankin takaa, kolmas löytää itsensä erittäin väärästä sängystä ja muutama herää muuten piikikkääseen todellisuuteen. Keväällä 2016 selviää kuka sortuu, kuka murtuu, kenen sydän särkyy ja ketä odottaa kaiken kirkastava rakkaus.

Salatuista elämistä nähdään toukokuussa jo peräti kolmastuhannes jakso. Tätä historiallisen pitkää taivalta juhlistetaan 15. helmikuuta 2016 ja Salatut elämät -sarjan väki kutsuu median edustajia mukaan juhlaan ensi vuonna lähetettävällä kutsulla.

Uusia tuulia on luvassa myös nettisisältöjen muodossa. Salatut elämät -näyttelijä Irina Vartia avaa tammikuusta alkaen MTV.fissä uudessa blogissaan ajatuksiaan työstään ja elämästä. Tammikuussa alkava blogi julkaistaan aina perjantaisin osoitteesta MTV.fi/salatutelämät.

Salatut elämät on syksyn katsotuin kotimainen draamasarja ja eniten katsojia oli 3. marraskuuta ensiesitetyllä jaksolla, kokonaiskeskikatsojamäärä nousi 960 000:een.

(Nova)

Kilpailut

Uusimmat