Akin mielestä joulun 'iso kuva' on hänen kontollaan ja sekös vasta laukaiseekin valtaisan joulupaniikin! Minna koittaa lievittää paniikkia perinteisellä errroottisella aamusadulla... Kuuntele Aamun parhaat palat tästä!
Harmillisen moni kärsii paniikkikohtauksista, jotka voivat pahimmillaan rajoittaa elämää melkoisesti.
Samae Koskinen on kertonut rankasta nuoruudestaan, jota varjosti väkivaltainen kiusaaminen ja paniikkihäiriö.
Uniikki sai ensimmäisen paniikkikohtauksensa 10 vuotta sitten.
Yhteen asiaan keskittyminen ja oman stressin tiedostaminen lievittävät pahinta paniikin tunnetta.
Paniikkikohtaus voi oireilla usealla eri tavalla. Esimerkiksi kuolemanpelko ja hengitysvaikeudet ovat yleisiä kohtauksen yllättäessä.
Rauhallinen hengittäminen ja johonkin muuhun keskittyminen voivat hätistää paniikin pois ennen kuin se ottaa vallan.
Ainakin joka viides aikuinen on elämänsä jossain vaiheessa kokenut paniikkikohtauksen.
Robbie Williamsin vaimo Ayda Field kertoo, että hänen miehensä ei kyennyt kohtauksen takia liikkumaan.
Perjantaiaamussa Dj Aki L. oli laukku levällään ja puhuvien juomalasien ansiosta tanssitaidotkin löytyivät. Kuninkaallisten asuvalinnoissa persikanvihreä tuotti ongelmia, mutta onneksi tarjolla oli sentään jäkälää! Miten päällä olevasta juhlapaniikkisesongista selviää? Entä miltä 12-vuotias Minna näyttäisi Instagramissa?
Lähes jokainen ihminen törmää toisinaan tilanteisiin, jotka voivat aiheuttaa ahdistusta hetkellisesti. Jos olo kuitenkin tuntuu liiankin ahdistavalta, on tarjolla nopeita pikakonsteja tilanteen helpottamiseksi.
Paniikkihäiriö on yllättävän yleinen murhe monelle suomalaiselle. Paniikkikohtauksen iskiessä tilannetta voi kuitenkin helpottaa ammattilaisten neuvoilla.