Etkö keksi mitä söisit treenaamisen jälkeen? Tässä urheilijan ruokavalioon loistavasti sopiva pasta suoraan Vapun keittiöstä.
Lihapullapasta on ruoka, joka harvemmin jättää ketään kylmäksi.  Tämä pasta sopii myös arkeen, sillä lihapullat kypsyvät nopeasti ja kätevästi tomaattikastikkeessa, jolloin ne imevät itseensä ihanat kastikkeen maut.
Pizza on viikonlopun herkku, mutta joskus sillä voi herkutella viikollakin. Silloin taikinan voi hyvin tehdä edellisiltana jääkaappiin, jolloin se on valmis leivottavaksi, kun tullaan töistä kotiin. Nämä pizzat saavat myös terveellisiä kuituja kauraleseestä, ja tomaattikastike syntyy nopeasti keittämättä.
Värikäs ja maukas vuoka sopii kylmeneviin iltoihin, ja sellaisenaan pääruoaksi ja lihan lisukkeeksi.
Jauhelihakastike ja spagetti on taatusti jokaisen lapsen ja aikuisenkin mieleen! Vaihtelua ja vähän makuvivahdetta perinteiseen ruskeaan kastikkeeseen tuo tomaattipyre. Näin syksyllä voit korvata perinteisen naudan jauhelihan vaikka hirven tai peuran jauhelihalla, kuten itse teen.
Syksyn koittaessa on aika iloita metsien antimista. Tämä lisuke sopii sekä paistetun lihan että kalan kaveriksi.
Tähän pastasalaattiin hain syksyistä fiilistä paahdetuista kasviksista, ne kypsyy kätevästi samalla kanafileiden kanssa. Kasviksia voit vaihdella mielesi mukaan mieluisiin. Tämä salaatti on erittäin ruokaisa, jota meillä syötiin päivällisenä, jämät nautin lounaalla. 
Itse valmistan riisini lähes aina tällä menetelmällä. Nykyään yhä useammin käytän riisi-ohraseosta, sillä se on mielestäni maukkaampaa ja muutenkin ravintorikkaampaa. Ruoka syntyy noin 20 minuutissa, mutta vaatii vahtimista ja läsnäoloa koko ajan.
Pizza on viikonloppuruokaa parhaimmillaan. Itse suosin yleensä pizzan teossa durum vehnäjauhoja, mutta nyt kokeilin Myllyn Parhaan pizzajauhoja ja niillä pizzataikinan tekeminen oli tosi helppoa!
Maistuva kinkkupastavuoka on koko perheen suosikkia. Samalla se antaa puhtia koko päivälle ja maistuu jokaiselle, myös eväänä. Pieni ripaus chiliä tai kuivayrttejä antaa mukavasti potkua vuokaan.
Talvi on oivallista aikaa ja perinteinen jauhelihakeitto kuuluu varmasti monen perheen suosikki arkiruokiin. Spagetista syntyvä nopea arjen minestrone tuo mukavaa vaihtelua jauhelihakeittoon, ja tämä taatusti maistuu koko perheelle!
Broileriavokadosalaatti sopii mainiosti pääruoaksi ja vaikkapa juhlapöytään. Kokeile ihmeessä!