Laura Närhi on julkaissut uuden kappaleen, joka kertoo huonosti päättyvästä rakkaudesta.
Netissä leviävän salaliittoteorian mukaan tähti menehtyi jo vuonna 2003, jonka jälkeen häntä on esittänyt kaksoisolento.
Muusikko päätti tehdä jotain, joka todistaisi hänen todelliset tunteensa entistä kumppaniaan kohtaan.
Kaikista rikkaimmalla on hurja yli 500:n miljoonan euron arvoinen omaisuus.
BandOnTheWeb.com on bändeille ja artisteille tarkoitettu nettipalvelu, joka auttaa heitä menestymään. Virtuaalisten koesoittojen lisäksi bändi voi työstää biisejä yhdessä online-mixerillä ja jakaa niitä netissä.
Teoston joulukuun tilityksessä 12.12. kotimaisille musiikintekijöille ja -kustantajille on maksettu 4,5 miljoonaa euroa korvauksia heidän musiikkinsa käytöstä.
Facebookissa on viime päivinä levinnyt huikean positiivinen video katumuusikosta, joka näyttäisi todellakin rakastavan ihan jokaista suomalaista ja Suomea.
Teosto on maksanut 18. joulukuuta joulukuun tilityksessään 5,3 miljoonaa euroa kotimaisille musiikintekijöille ja kustantajille. Rahat näkyvät tilitystä saavien tekijöiden tileillä 20. joulukuuta mennessä.
Poplaulaja Sanni rynnistää nopeaan tahtiin musiikkimaailman huipulle. 20-vuotias laulaja on tullut tunnetuksi hiteillään Prinsessoja ja astronautteja, sekä Jos mä oon oikee. Debyyttialbuminsa juuri julkaissut Sanni vieraili Enbuske & Linnanahde Crew:n haastattelussa.
Artist In The Plus on maailmanlaajuinen, muusikoiden itsensä perustama julkinen internetyhteisö, jolla on tällä hetkellä 1,2 miljoonaa aktiivista seuraajaa. Nyt toimintaan kaivataan mukaan suomalaisia muusikoita.
Radiojuontajat pääsevät seuraamaan useasti eri muusikoiden ja artistien ilmeitä studiossa, kun he soittavat uutta materiaaliaan ensimmäisen kerran.
Teosto maksoi vuonna 2012 tilityksiä koti- ja ulkomaisille säveltäjille, sanoittajille, sovittajille ja musiikinkustantajille yhteensä 46,8 miljoonaa euroa.
Vieraslista -hankkeeseen ilmoittautuneet bändit ja artistit tarjoavat nuorille paikkoja keikkojensa vieraslistoille, eli vapaata pääsyä nauttimaan elävästä musiikista.
Maailmankuulun rockmusikaalin elokuvasovitusta tähdittävät Tom Cruise, Catherine Zeta-Jones ja Paul Giamatti. Tarkkaavaiset leffakatsojat voivat bongata elokuvasta myös suomalaisen rock-tähden yllättävästä paikasta.
Billboard -musiikkisivusto on listannut musiikkiteollisuuden raharikkaat. TOP40 -listalla mukana olevilla tähdillä ei ole puutetta pikkurahasta.