Muusikot perustivat oman maailmanlaajuisen internetyhteisön - nyt etsitään suomalaisia mukaan!

25.07.2013 11:15 -

Artist In The Plus on maailmanlaajuinen, muusikoiden itsensä perustama julkinen internetyhteisö, jolla on tällä hetkellä 1,2 miljoonaa aktiivista seuraajaa. Nyt toimintaan kaivataan mukaan suomalaisia muusikoita.

Yhteisön tehtävänä on tarjota artisteille ja bändeille mahdollisuus kansainvälistymiseen ja kuulijajoukon kasvattamiseen. Toiminnassaan Artist In The Plus muusikot hyödyntävät Google+ palvelun maksuttomia videoneuvottelutyökaluja artistien livekeikkojen ja haastatteluiden tallentamiseen ja jakamiseen Yotubessa.

Artist In The Plus toiminta lähti liikkeelle Yhdysvalloista ja nyt Euroopan yhteisön vetäjäksi on nyt nimetty norjalainen laulaja Myrna Braza. Hän on ottanut tehtäväkseen huolehtia siitä, että myös eurooppalaiset artistit löytävät tämän maksuttoman palvelun.

- Halusin myös osaltani huolehtia, että Hangout-konsertteja järjestetään jatkossa entistä enemmän myös eurooppalaisten aikavyöhykkeiseen sopivina aikoina. Hienointa tässä toiminnassa on se, että koko maailma on ulottuvillamme omassa olohuoneessamme. Seuraajamme pääsevät kuuntelemaan livekeikkoja ja keskustelemaan muusikoiden kanssa videoneuvottelujen välityksellä. Muusikot puolestaan voivat saada kotipaikkakunnastaan riippumatta kuulijoita ympäri maailman, Myrna kertoo.

Haluatko mukaan?

Artists In The Plus etsii nyt suomalaismuusikoita mukaan toimintaan. Yhteistyö polkaistaan käyntii 27.-29.9. Online Music Festivaleilla, joissa mukana on 100 esiintyjää. Tapahtuman pääkonsertit organisoidaan Los Angelesissa ja Bergenissä. Bergenin konsertissa esiintyy Suomesta ainakin MadCraft yhtye. 

Voit ilmoittautua mukaan ehdolle Artists In The Plus esiintyjäksi, jos esität itse tekemääsi musiikkia.

Keikan voi heittää missä haluaa: studio, olohuone, piha – tarvitaan vain tietokone, internet-yhteys ja web-kamera.

Ehdolle pääset täyttämällä lomakkeen osoitteessa: http://www.artistsintheplus.com/#!become-endorsed/c3y5

(Radio Nova, Artists In The Plus)

Kilpailut

Uusimmat