Uusi muusikoille tarkoitettu nettipalvelu toimii linkkinä tuottajille ja soittajille

08.04.2015 22:13 -

BandOnTheWeb.com on bändeille ja artisteille tarkoitettu nettipalvelu, joka auttaa heitä menestymään. Virtuaalisten koesoittojen lisäksi bändi voi työstää biisejä yhdessä online-mixerillä ja jakaa niitä netissä.

Kun bändi on valmis menestykseen, voivat he lähettää musiikkinsa huipputuottajille ja saada apua läpimurtoon. Taustavoimissa mukana on muun muassa Eppu Normaalista tuttu Juha Torvinen ja tuottaja Riku Pääkkönen Ranka Kustannukselta. Palvelun tuottaa oululainen NetSono Oy.

Yksi palvelua käyttävä kokoonpano on Kansainvälisille markkinoille suuntaava sisarusduo Sisters Ink, joka etsii taustabändiä ympärilleen. Janica ja Sofia Dahlgren etsivät nyt taustalleen osaavia, sitoutuvia ja innokkaita soittajia. Sisters Ink on tehnyt yhteistyötä alusta asti HERE-tuotantoyhtiön, pääasiassa Maki Kolehmaisen kanssa.

Sisters Ink:n ensimmäinen keikka järjestetään 30.5. Helsingin On the Rockissa ja siihen mennessä bändinkin tulisi olla kasassa. Virtuaaliseen koesoittoon voi osallistua osoitteessa https://www.bandontheweb.com/wantedpublic/?68

Kuva: Shutterstock

(Radio Nova)

Kilpailut

Uusimmat