Tänään sunnuntaina Yhdysvalloissa koetaan yksi urheiluvuoden suurimmista tapahtumista, kun amerikkalaisen jalkapallon Super Bowl -loppuottelu pelataan. Mistä suomalaisille vielä vähän tuntemattomammassa tapahtumassa onkaan kyse? 
Yhdysvalloissa marijuanaa voi käyttää laillisesti jo monessa osavaltiossa. Niinpä myös kasvin viljelyala lisääntyi reilusti viime vuonna, kertoo Novan kirjeenvaihtaja Merja Laakso. 
Yhdysvalloissa on kiistelty viime viikkoina siitä, minkälaiset lelut sopivat maan suurimman lelumyymäläketjun valikoimiin ja mitkä eivät.
Yhdysvalloista löytyy toinen toistaan hullunkurisempia liikeideoita. Muun muassa krapulanhoito on rikastuttanut monia yrittäjiä. Paikan päältä raportoi Radio Novan kirjeenvaihtaja Merja Laakso. 
Enbuske & Linnanahde Crew soitti erikoistoimittaja Merja Laaksolle Washingtoniin, joka kertoi miksi aseet ja niiden hallussapito on vaikea asia Yhdysvalloissa.
Yhdysvalloissa on kuuma kesä ja sellaisena se näyttää jatkuvankin. Eri puolilla maata on ollut yli 40 asteen päiviä, ja maanviljelijät alkavat olla isoissa vaikeuksissa.
Hedelmien poimimisessa ei ole lainkaan kyse "omenavarkaudesta", eli naapurin pihaan ei mennä ilman lupaa, jos talossa asuu joku.