Tarvitset avuksesi vain tuolin.
Palelu voi olla esimerkiksi anemian tai jopa ahdistuksen oire.
Koleat ilmat ja pakkaset ovat meille suomalaisille tuttuja. Harva kuitenkaan tietää, mitä kaikkia erikoisia oireita kylmyys kehossamme aiheuttaa.
Monen kädet kylmenevät juuri työpäivän aikana.
Suun hermoston toiminta aiheuttaa myös vihlovaa kipua päässä.
Kesään kuuluu kylmä juoma siinä missä aurinkoinen sääkin.
Musta leipä, saaristolaisleipä, tässä tapauksessa Nauvon limppu rakastaa kylmäsavulohisösseröäni. Tämä yhdistelmä sopii vaikka alkupaloiksi, iltapalaksi tai yöpalaksi. Koukuttavaa herkkua ja helppoa ruoanlaittoa.
Suomen radiokanavien soitetuimpien kappaleiden joukossa viikkoja viihtynyt Anna Abreu on ihastuttanut Vain elämää -ohjelmasta tutulta Kylmästä lämpimään -hitillä.
Keskellä kylmintä talvea suomireggae toimii ilmeisen hyvin, sillä Abreun versio Jukka Pojan Kylmästä lämpimään -kappaleesta on noussut Radio Novan soitetuimmaksi kappaleeksi ohittaen Jannan Sä et ole hullu.
Millaista on elämä Yhdysvalloissa KGB:n agenttina 1980-luvulla, keskellä kiivainta kylmää sotaa? Entisen agentin kokemuksiin perustuva sarja kääntää kivuliaitakin kiviä USA:n lähihistoriasta.
Maanantain Konttorin vieras, Petri Kylmänen, oli keskustelemassa Sarin ja Annikan kanssa suomalaisten alkoholinkäytöstä.
Jonne Aaron esitti Nova Stagella soolotuotantonsa lisäksi reggae-version Kaija Koon hitistä Kylmä ilman sua.
Tämän viikon aikana koetaan talven kovimmat pakkaset, arvelee Ilmatieteen laitoksen meteorologi Jari Tuovinen.
Viikonlopun aikana lämpötilat ovat varsinkin idästä alkaen laskusuunnassa.
Kovilla pakkasilla pukeutuminen voi jäädä usein riittämättömäksi, jolloin paleltumien riski on suuri.