Maasta kuuhun -kiertue starttaa 1. marraskuuta.
Kaikki top 3 -listauksen biiseistä ovat ilahduttavasti suomenkielisiä.
Kesän soitetuin kappale oli Kuumaa-yhtyeen hitti.
Muisteltiin vanhoja Euroviisuja ja Minna kumartuu ja lyö päänsä. Minna on asunut Monopoli-kadulla. Miten kukakin tulkitsee Kuumaan uusinta hittiä?
Radio Novan Päivässä koitettiin rohkaista kuulijoita pääsemään pahoista tavoista eroon. Viikon kohokohdassa Saijan perheen hulvaton ”traditio” täysi-ikäisyyden kunniaksi nauratti. Mikä on pisin matka minkä olet taittanut polkupyörällä tai vaikka uiden? Ihana Kuumaa vieraili studiossa uuden ”Hyvikset ja pahikset”-albuminsa ilmestymisen vuoksi. Kuuntele kooste tästä!
Kuumaa julkaisee perjantaina uuden albuminsa.
Nosteessa oleva Kuumaa kilpailee euroviisuedustuspaikasta Uuden musiikin kilpailussa.
Kuumaa -bändin keulakuvana toimiva näyttelijänäkin tunnettu Johannes Brotherus kävi Radio Novan Illan Okun ja Eskon vieraana. Toukokuussa Uppoon suhun -debyyttisinkkunsa julkaisseella yhtyeellä oli levytyssopimus taskussa ennen kuin koko bändillä oli edes nimeä. Lisäksi bändi nousee suoraan Provinssirockin lavalle. Miten näin pääsi käymään? Kuuntele koko haastattelu.
Tällä hetkellä Facebookissa leviää nopeasti arvonta, jossa tarjolla on houkutteleva setti erilaisia Muumimukeja. Arvonta on kuitenkin Facebookin sääntöjen vastainen ja koko sivusto voidaan poistaa, mikäli arvonta ilmiannetaan Facebookille.