Toimitusjohtaja Jukka Kurttilan historia designtalossa on yhtä värikäs kuin kankaatkin. Yksi kohu on jäänyt miehen mieleen erityisesti.
Novan Aamussa valmistaudutaan sunnuntain äitienpäivään ja puhutaan horoskoopeista. Aki purkaa lähetyksestä lööppeihin noussutta kohua ja Minna paneutuu keväisiin taloyhtiön talkoisiin.
Moni suomalainen vannoo ulkohuussin nimeen, mutta se voi olla myös ekologinen ja mukava.
Pariskunta kertoi perheenlisäyksestään halloweenkuvauksilla, joiden teemana oli The Handmaid's Tale -sarja.
Anssi on palannut studioon, ja hänellä on paljon puhuttavaa muummuassa kynttilöistä?! Mitä mieltä sinä olet kynttilöiden polttamisesta? Entä oletko joskus hukannut autoa? Nämä ja paljon muuta puhuttavat studioparia tänään.
Työnantajan mielestä bikinikuva antoi naisesta epäammattimaisen kuvan.
Holly Simon kirjoitti Facebook-päivityksen, joka keräsi yli 15 tuhatta kommenttia.
North Westin ulkoasu sai Twitterissä kiukustuneita kommentteja.
Etenkin Twitterissä keskustelu käy kuumana.
Monen kommentoijan mielestä on ristiriitaista, että ensin Karhu toimii Helsinki Priden sponsorina ja sitten toivottaa Trumpin ja Putinin tervetulleeksi. Sinebrychoffin markkinointijohtaja ei näe asioilla yhteyttä.
Sony Pictures Entertainment on saanut rajua kritiikkiä uuden Petteri Kaniini -elokuvan kohtauksesta.
Perjantaiaamuna lähetys aloitettiin Facerallin lopputuloksena 45 minuuttia aiemmin. Suuhun laitettiin sirkka-leipää ja suunnitelmalistalle harava- ja pipariliveä. Muuttuiko studio aamun aikana tosielämän pakohuoneeksi? Entä miltä kuulostaa Perjantai-laulun Black Friday versio? Kuuntele perjantain parhaat palat.
Saamelaiset ovat aiemminkin raivostuneet missikisojen puvustuksista.
Suloinen viesti muuttui kiusalliseksi väärän fontin vuoksi.
Viime vuosien aikana monet myynnissä olleet paidat ovat herättäneet tuohtumusta asiakkaissa.
Akin henkilökohtainen ajokeli oli keskiviikkoaamuna hyvin tukkoinen. Kuinka siitä selvittiin? Saako sosiaalisessa mediassa olla eri mieltä muiden kanssa? Miten naimattomuus vaikuttaa ulkonäköön? Kuuntele keskiviikkoaamun parhaat palat yläpuolelta.