Kuva: AOP

Brad Pittin ensi-ilta-asu herätti keskustelua - nyt tähti paljastaa, miksi hän pukeutui hameeseen

02.08.2022 16:15 - Riia Frost

Brad Pitt nähtiin Bullet Train -elokuvan ensi-iltatilaisuudessa hame päällään.

Bullet Train -elokuvan ensi-iltatilaisuudessa moni hämmästyi, kun näyttelijä Brad Pitt, 58, ilmestyi paikalle hame päällään. Pitt oli valinnut ylleen ruskean polvipituisen hameen, jonka hän oli yhdistänyt niin ikään maanläheisiin sävyihin. Ruskean takin alla pilkahti haalean pinkki paita ja asun kruunaavina yksityiskohtina olivat mustat maihinnousukengät ja aurinkolasit. Hame ylettyi polviin asti ja jätti näkyville Pittin jalkoja koristavat tatuoinnit.

Brad Pittin ensi-ilta-asu herätti ristiriitaista keskustelua. (kuva: AOP)

Pittin kyseinen asuvalinta herätti somessa ristiriitaista keskustelua. Moni ihastui Pittin hameeseen, kun taas monen mielestä näyttelijän asu oli täysin naurettava.

Nyt Pitt viimeinkin vastaa Variety-julkaisussa monien mielessä pyörivään polttavaan kysymykseen: mikä inspiroi Pittin pukemaan ylleen hameen?

- En tiedä! Me kaikki tulemme kuolemaan, joten eiköhän oteta elämästä kaikki irti, Pitt toteaa.

Pitt on itse suhtautunut miesten hameisiin aina positiivisesti ja hän on jopa ennustanut vuonna 2004, että niistä tulee vielä joku päivä yleinen vaatekappale.

- Ensi kesään mennessä miehet pukeutuvat hameisiin. Se on ennustukseni ja julistukseni, Pitt sanoi.

Näin nopeasti miehille suunnatut hameet eivät kuitenkaan tulleet muotiin, mutta viime vuosina muotimaailmassa on rikottu sukupuolirajoja entistä rohkeammin. Tästä hyviä esimerkkejä ovat muun muassa muusikot Post Malone, Harry Styles ja Tuure Boelius.

Samassa Variety-haastattelussa Pitt kertoi lyhyesti myös Bullet Train -elokuvan kuvauksista. Pitt esimerkiksi kehuskeli, että hän oli selvinnyt loukkaantumatta kuvauksista, toisin kuin jotkut hänen kollegoistaan. Asiaan saattoi vaikuttaa myös se, että hän on päättänyt ulkoistaa vaarallisten temppujen tekemiset stunttimiehelle.

- Yritän päästä niistä eroon. Rakastan stunttimiestä, Pitt kiteyttää.

Brad Pitt ottaa elämästään tällä hetkellä kaiken ilon irti. (kuva: AOP)

Lue myös: Brad Pittin läheinen lähde kertoo näyttelijän deittailevan: "Hän elää parasta elämäänsä"

Lue myös: Brad Pitt osti itselleen poikamiesasunnon merinäköalalla - vanhalla talolla hulppea hinta

Lähteet: Variety

Kilpailut

Uusimmat