Voice.fi:n toimitus maisteli 13 kesän uutuusjäätelöä.
Radio Novan Aamussa Minna on (ehkä vähän liiankin) innoissaan mansikasta ja Kimmo haluaa että Minna katsoo häntä. Tuottaja - Markus tuo pöytään tämän aamuisen tunnarin ja kuunnellaan nyt uudelleen vielä aiemmin viikolla kuullut. Mutta mikä yhdistää tuottaja - Markusta ja istuvaa Presidenttiämme? Kuuntele Iltapalat tästä!
Radio Novan Aamussa demotaan uusi mahdollinen kilpailu. Minna halusia ranskanmatkallaan jäätelöä ja Kimmo painii pussilakanoiden kanssa, kuuntele Iltapalat tästä!
Millaisia tankkaajia Minna ja Kimmo ovat? Entä miten kävi Kimmon eilisen pissahädän? Minna on perehtynyt funikulaarin toimintaan, millaisia iloisia uusia hänellä on tänään kerrottavana? Studiossa puhututtaa myös liikkumattomuus ja Kingis jäätelöt.
Tänä aamuna muisteltiin kuningatar Elisabethin surullisenkuuluisaa vierailua Suomen metsään. Päivän kuumottavin kysymys tuntui olevan, kuuluuko sanoa nonparelli vai nompparelli? Oman top3 pääsi kertomaan Minna, jolla oli tarkat kriteerit jäätelönvalinnassa. Kuuntele iltapalat tästä!
Kimmon pimennysverhot saavat asennuspartion liikkeelle sekä nyt on aika käydä läpi kesän tulevat jäätelömaut. Kimmoa ei paljoa napostele salsatunnit, koska siellä ei kilpailla. Onko koirilla taito ymmärtää miten hissikyyti toimii?
Radio Novan Päivässä etsittiin erilaisia asioita, mitä on vahingossa heittänyt roskiin tai hävittänyt. Uutuus jäätelöt saivat veden kielelle ja kuulija Arja halusi kysellä muilta kuulijoilta, muistavatko he erästä vanhempaa jäätelöä. Mielinauha kerää varoja mielenterveyden tukemiseen ja kriisiauttamineen. Tästä tärkeästä aiheesta tullaan puhumaan Radio Novan Päivässä kevään aikana useaan otteeseen. Kuuntele kooste tästä!
Nice creamia voi tuunailla juuri oman makunsa mukaan.
Radio Novan Päivässä kummastellaan erilaisia salaliittoteorioita. Huimausta lähetykseen tuovat huvipuistolaitteet, sekä Loren tapa tankata. Mistä löytyvät Suomen maukkaimmat jäätelöpallot? Perjantaina päästiin myös jakamaan tuhat euroa kuulijalle Syntynyt voittamaan-skabasta. Kuuntele kooste tästä!
Myös kahvi taipuu erinomaisesti kotitekoisiin jäätelöpuikkoihin.
Klassiset sävyt ja vaatekappaleet näyttävät nyt herkulliselta yhdessä.
Radio Novan Aamussa Minna kuulee säveliä päässään ja nostalgiAki saapuu studioon. Minna on Akin puolesta erittäin iloinen ja parta-Markus kertoo viikonlopun ruokavinkit, kuuntele parhaat palat tästä!
Ensi keväästä lähtien Eskimo-jäätelöt tunnetaan nimellä Pingviini Puikko.
Itsetehty jäätelö on maukas kesäherkku.
Oletko koskaan edes miettinyt jäätelön viemistä rannalle? Harva meistä on, koska se sulaa jo matkalla.
Lähetyksessä puidaan mm. viilennysvinkkejä, stressaamista, jäätelöitä, oman huoneen tarvetta ja lanseerataan vihonviimeinen Radio Novan Iltapäivän Unboxing! Mutta minkälainen on Päkmän-puikko?