Radio Novan Aamussa Tuottaja-Markus on hukannut kellonsa ja hänen vaimollaan on tähän vastaus. Minna ja Kimmo käyvät läpi itkuja ja selviää miksi lentokoneet maalataan valkoisiksi, kuuntele Iltapalat tästä!
Esko koki viikonloppuna unelmien hetken, jonka muistaa ikuisesti. Kaverin puolesta kyselen -osiossa Esko ja Suvi jeesasi Saaraa pikkujouluihin ja morkkikseen liittyvässä ongelmassa. Uutinen erikoisesta ryöstöstä Qatarissa ihmetyttää studiossa. Minkä asioiden tekemistä Esko ja Suvi vitkuttelevat? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Hiki on ollut erikoisella tavalla läsnä Suvin arjessa viime aikoina – ” voiko se olla?” Kaverin puolesta kyselen -osiossa Esko ja Suvi jeesasi kaveria sitku-mutku-voiku ongelmassa. Eskolla ja Suvilla syntyy parhaat oivallukset samassa paikassa. Suvi kertoo ihmisten erilaisia oivalluksia, mutta tarina lähtee Eskosta turhan kaukaa. Eskon kotoa on löytynyt Eskonkin yllätykseksi naisten alusvaatteita – miksi ja kenen ne ovat? Kuuntele Iltapäivän parhaat palat tästä!
Ile Uusi vuori on vielä tänään Suvi Hartlinin kanssa, Eskon ollessa kipeänä kotona. Alun ikäriisi keskustelun jälkeen padot aukeavat, kun Kaverin puolesta kyselen osiossa puhutaan miesten itkusta. Ile myös selvittää mikä on räkäindeksi ja milloin se on korkeimmillaan. Suvi paljastaa miten tarkka silmä hänellä on lumitöiden suhteen, hän on oikea lumi kosmetologi. Lopuksi vielä muistellaan hammasrautojen ihanuutta!
Radio Novan Iltapäivän Mahtavassa marraskussa juhlitaan tänään Mikko Suursalmen syntymäpäiviä!
Radio Novan kuuntelija Brita hyppäsi Sitkuun ja lähti tien päälle ajatuksella jouluksi kotiin. Miten Britan ja Sitkun matka etenee, kuuntele!
Jos itkeminen tuntuu hankalalta, kannattaa etsiä keinoja, joilla kyynelkanavat saa auki.
Kuva todistaa sen, että tekorusketus saattaa
Laulaja-kitaristi Rosa-Maria ja räppäri Tiia Karoliina tapasivat kolme vuotta sitten toistensa keikoilla, jonka jälkeen syntyi myös uusi kotimainen kokoonpano Sitku. Uuden Hirveä pari -sinkun julkaissut duo kävi Radio Novan Illassa Okun ja Eskon vieraana. Mistä räppiä ja poppia musiikissaan yhdistävä Sitku keksi nimensä? Entä millaisia suuria uutisia he paljastivat heti haastattelun kärkeen? Kuuntele koko haastattelu.
Tunteet olivat pinnassa esimerkiksi silloin, kun vaimo pohti joutsenten pariutumista.
Isän ääni rauhoittaa vauvan Facebook-videolla niin tehokkaasti, että ei voi katsoa hämmästymättä.
Itkemistä pidetään usein heikkouden merkkinä, mikä on täysin turhaa.
Musiikilla on uskomaton vaikutus. Sen todistaa tämäkin video.
Pienessä ihmisessä voi olla suuren suuri voima.
Vanheneminen ei ole kaikkien mieleen.
Vaikka ajatus itkemisestä ei saata tuntua hyvältä, on kyyneleillä paljon terveyshyötyjä.