Kesäromanssi tempaa monet mukaansa - näitä vinkkejä kannattaa silmäillä, jos toivoo suhteen kestävän vielä pimenevissä illoissakin.
Tunteiden salailu saattaa vain voimistaa ihastumista. Tästä syystä omista ajatuksista olisikin hyvä puhua luotettavalle, tilanteen ulkopuolella olevalle ystävälle.
Deittikumppanin kehuskelu omilla saavutuksillaan ei aina kieli itsekeskeisyydestä, vaan on mahdollista, että hän yrittää tehdä kaikin keinoin vaikutuksen sinuun.
Deittikumppanilta kannattaa kysyä esimerkiksi mikä saa hänen olonsa tuntumaan erityiseltä ja mitä piirrettä hän arvostaa eniten itsessään.
Esimerkiksi itsevarmuus, seikkailunhalu ja omaperäiset tanssiliikkeet ovat asioita, jotka voivat saada ihastumisen tunteet syttymään.
Niinan naapurissa tapahtunut vahinko tuo mieleen tarinan ehkä liiankin ihastuneesta naisesta. Pelottavaa vai hauskaa, pohtivat Anssi ja Niina.
Roskaaminen, pinnallisuus ja myönteinen suhtautuminen pettämiseen ovat seikkoja, jotka saavat kiinnostuksen sammumaan nopeasti.
Esko Eerikäinen selvitti suomalaisten mietteitä työpaikkaromansseista.
Ihastumisen voi paljastaa esimerkiksi se, että hän muistaa pienimmät ja hölmöimmätkin asiat, jotka olet kertonut hänelle.
Ensimmäisenä kannattaa lopettaa yhteydenpito ihastukseensa.
Parisuhteeseen ei tulisi hypätä hetken mielijohteesta. Esimerkiksi perheen ja ystävien mielipiteitä kannattaa kuunnella elämänkumppania etsiessä.
Ihastuneen miehen voi paljastaa esimerkiksi se, että hän keksii jatkuvasti syitä, joiden verukkeella pääsee tapaamaan sinut.
Suomalaisia seksikkäimpinä pitää vain neljä prosenttia vastaajista.
Leijonat keskittyvät siihen, että saavat varmasti haluamansa, kun taas skorpionit saattavat kasvattaa suojamuurin sydämensä ympärille.
Muutamista asioista huomaa selvästi sen, onko suhteen toinen osapuoli mukana täysillä.
Jos haluat tietää pitääkö hän sinua viehättävänä, kerro vitsi.