Kuva: Shutterstock

Kannattaako työpaikkaihastuksesta kertoa? Katso mitä mieltä suomalaiset ovat

20.03.2018 20:30 - Reija Saarinen

Esko Eerikäinen selvitti suomalaisten mietteitä työpaikkaromansseista.

Radio Novan Iltaa juontava Esko Eerikäinen selvitti suomalaisten ajatuksia työpaikkaromansseista ja etenkin siitä, kannattaako asiasta mainita omalle ihastuksen kohteelle.

Asia nousi esiin Kysy mitä vaan -ohjelmaosiossa, jossa Eerikäinen lupaa selvittää vastauksia mihin tahansa kysymyksiin. Häntä lähestyikin seuraavalla viestillä, vaikeneminen on kultaa vai onko? -nimimerkillä esiintynyt henkilö.

"Olen työskennellyt reilun vuoden verran nykyisessä työpaikassani, jossa viihdyn todella hyvin ja tulen työkavereideni kanssa hyvin juttuun. Nyt on kuitenkin huomannut, että tunteeni erästä kohtaan ovat muuttuneet suureksi ihastukseksi."

Asia sai monen suomalaisen kertomaan oman mielipiteensä. Yllättävän suuri osa vastaajista näytti olevan sitä mieltä, että tunteitaan ei kannata piilotella.

"Omasta mielestäni ihastumisen kohteelle on hyvä mainita asiasta."

"Ehdottomasti kannattaa kertoa, siitä voi seurata myös hyvää. Itse sain työpaikkaromanssista oman mieheni. Nyt olemme olleet yhdessä jo kuusi vuotta ja on yhteiset lapset."

"Kyllä minusta pitää kertoa, en ymmärrä miksi pitäisi olla hiljaa. Ihastuksen ilmaisemisen tulisi aina olla positiivista."

Tosin myös toisenlaisia esimerkkejä kuultiin.

"Itse olen työpaikalla paljastanut omat tunteeni, ei ollut hyvä idea. Hän ei puhunut pariin viikkoon mitään ja yritti vältellä. Onneksi kuitenkin pystyimme puhumaan sen jälkeen, tosin tilanteesta emme puhuneet mitään."

Mitä ajatuksia asia sinussa herättää?

Lue myös: Esko Eerikäinen joutui työkavereiden rajun pilan kohteeksi - katso miten mies reagoi

Lue myös: Esko Eerikäinen yllättyi totaalisesti kesken suoran lähetyksen - joulupukki soitti studioon

Kuuntele Radio Novan Iltaa arkisin 18-22.

Kilpailut

Uusimmat