Suvi ja Esko ovat jälleen yhdessä studiossa! Lähetyksessä keretään pohtimaan pitkän liiton salaisuuksia, luottokorttilaskuja ja niistä eroon pääsyä. Sekä pitäisikö lapsien puhelimissa olla paikannus päällä Vai pitäisikö Eskonkin vain muistaa paremmin asioita? Kaverin puolesta ratkotaan uusiin työkavereihin tutustumista.
Suvi on palannut lomalta ja hänestä on tullut oikea Lappi-asiantuntija. Hän on oppinut lomallaan kaiken poroista ja kiusallisista mokista. Eskolla on myös omia kokemuksia kiusallista tilanteista ja kuinka niistä selviytyä. Kaverin puolesta kyselen -osiossa mietitään työpaikkaromanssia, minkälaiset mahdollisuudet tässä on onnistumiseen, vai tuleeko tässä samat kommunikaatio-ongelmat kuin muissakin suhteissa?
Kuten monen muunkin, myös vantaalaisen Tanja Salosen työt loppuivat kuin seinään maaliskuussa. Infotekstit toivat taas uuden asiakasvirran, vaikka Salonen ei sitä osannut odottaa.
Ihmisanatomian lisäksi syyniin joutuivat niin pihistelevät keski-ikäiset turistirouvat kuin holtittomasti navigoivat kiinalaisetkin. Anssi on palannut lomaltaan, mutta toiko hän mukanaan koronaviiruksen? Maito on asia, joka jakaa kansaa - tarvitseeko aikuinen sitä vai ei. Mitä mieltä sinä olet?
Merja Larivaara kertoo, kuinka asiat kärjistyivät hänen työpaikallaan.
Petra oli kokenut kiusaamista jo esikoulusta saakka.
Esimerkiksi kokonaan tai osittain hiljaiset työpalaverit, joissa tuotetaan ideoita kirjoittamalla, voivat kantaa hedelmää.
Johtamisella oli isompi vaikutus, mitä moni on miettinytkään.
Mies ujutti LSD:tä hänen työtovereidensa vesipulloihin.
Työstä maksettaisiin kelpo summa.
Nainen pidättäytyi neljä viikkoa sokerisista herkuista työpaikallaan.
Tätä tänään lähetyksessä, kuuntele koko pätkä tästä!
Työpaikkaliikunnasta, ja sen tärkeydestä, puhuttiin lähetyksessä.
11 prosentia naisista ei käy vessassa ollenkaan työpäivisin.
Useat yritykset ovat kieltäneet romanssit työpaikoilla kokonaan.
Töissä kannattaa ajatella välillä muitakin kuin itseään.