Kuva: Fotolia

Rakkautta vai leikittelyä? Merkit, joista tiedät hänen olevan sinusta todella kiinnostunut

01.06.2017 13:15 - Reija Saarinen

Muutamista asioista huomaa selvästi sen, onko suhteen toinen osapuoli mukana täysillä.

Etenkin uuden suhteen alussa moni huomaa miettivänsä sitä, että onko toinen yhtä tosissaan suhteen kanssa. Siitä tietenkin kannattaa kysyä suoraan, mutta sen lisäksi on hyvä tarkkailla muutamia merkkejä, jotka kertovat useimmiten enemmän kuin tuhat sanaa.

Kun toinen on parisuhteessa täydestä sydämestään, hän muun muassa on valmis auttamaan aina, siinä kiperässäkin tilanteessa. Mitä muuta hän tekee? Sen näet alta.

1. Hän on aidosti kiinnostunut siitä, millaisista asioista sinä pidät. Hän haluaa kuulla harrastuksistasi, työstäsi ja elämästäsi. Hänelle kaikki sinussa on mielenkiintoista.

2. Hän auttaa sinua aina, kun tarvitset sitä. Jos olet kipeänä, hän on se, joka tuo sinulle ruokaa ja pitää sinua hyvänä. Hänelle sinun hyvinvointisi on kaikki kaikessa.

3. Hän viestittelee sinulle muutenkin kuin vain pyytääkseen asioita kaupasta. Hän osaakin piristää suloisella viestillä työpäivääsi.

4. Jos olette erossa toisistanne useamman päivän ajan, hän soittaa sinulle aina kun hänellä on siihen mahdollisuus. Hänelle sinun äänesi kuuleminen on suunnattoman tärkeää.

5. Hän haluaa viettää aikaa myös sinun ystäviesi kanssa. Hänelle sinun perheesi ja ystäväsi ovat yhtä tärkeässä roolissa kuin sinullekin.

6. Hän on valmis tekemään kanssasi myös niitä juttuja, joista hän ei niin välitä, mutta joiden hän tietää olevan sinulle todella tärkeitä.

7. Hän ei painosta sinua koskaan, mihinkään. Hän antaa sinun tehdä omia päätöksiä ja tukee sinua niissä.

8. Hän kehuu sinua ja muistuttaa usein miten tärkeä hänelle olet. Hän tekee pieniä asioita, joiden taustalla on suuri ajatus.

Lue myös: Tee suhteesta kestävä - asiat, jotka jokaisen kannattaa pitää mielessä

Lue myös: Rakkaus ensisilmäyksellä on mahdollista - tiede vahvistaa

Lähde: Thought Catalog

Kilpailut

Uusimmat