Kuva: Fotolia

Minkämaalaisia maailmalla pidetään seksikkäämpinä? Suomalaiset jonon hännillä

28.07.2017 10:45 - Rea Tallgren

Suomalaisia seksikkäimpinä pitää vain neljä prosenttia vastaajista.

Lento- ja hotellihakukone momondo.fi selvitti kansainvälisessä tutkimuksessaan, minkä maan paikallisia ihmisiä vastaajat pitivät puoleensavetävimpinä. Suomalaiset viehättyvät eteläeurooppalaisista.

Momondon tutkimuksen mukaan suomalaisiin puree erityisesti espanjalaisten (21 prosenttia), italialaisten (15  prosenttia) ja ruotsalaisten (12 prosenttia) charmi. Joka kymmenes sijoittaa listalle myös englantilaiset (10 prosenttia) ja saksalaiset (9 prosenttia).

- Espanjassa sanotaan paikallisten elävän kadulla, millä tarkoitetaan sitä, että ihmiset viettävät arkeaan paljon kodin ulkopuolella ystäviä ja uusia ihmisiä tavaten. Viehättävyys syntyykin usein henkilön ulkonäön lisäksi myös kyseiseen maahan ja kulttuuriin liittyvistä elämänasenteista, kommentoi momondon Suomen markkinointipäällikkö Miina Malkki

Suomalaisia kuumimpana kansana pitää vain harva. Itse asiassa vain neljä prosenttia vastaajista piti suomalaisia viehättävimpinä. Suomen lisäksi kysely toteutettiin 22 muussa maassa: Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Saksassa, Itävallassa, Sveitsissä, Ranskassa, Iso-Britanniassa, Italiassa, Hollannissa, Belgiassa, Espanjassa, Portugalissa, Puolassa, Romaniassa, Turkissa, Venäjällä, Yhdysvalloissa, Kanadassa, Brasiliassa, Kiinassa ja Australiassa. 

Lue myös: Älä loukkaa paikallisia tahattomasti - Arkiset tavat, jotka ovat epäkohteliaita muissa maissa

Lue myös: Kauniimpia maisemia saa hakea - paikat, joissa vesi sädehtii jalokiviväreissä

Kilpailut

Uusimmat