Kuva: Fotolia

Onko hän kiinnostunut sinusta? Helppo keino selvittää asia

22.05.2017 18:45 - Reija Saarinen

Jos haluat tietää pitääkö hän sinua viehättävänä, kerro vitsi.

Daily Starin mukaan on olemassa yksi, erittäin nokkela ja helppo keino selvittää, pitääkö esimerkiksi ihastuksesi kohde sinua viehättävänä. Parasta on, että siihen tarvitaan vain tarina tai kaksi.

Psykologien mukaan ihmisellä on nimittäin tapana nauraa helpommin sellaisen ihmisen jutuille, josta hän on kiinnostunut. Tämä tapahtuu siis myös silloin, kun itse juttu ei edes ole kovinkaan hauska. Tämä on nimittäin eräänlainen tapa flirttailla. Jos taas ihminen ei ole lainkaan kiinnostunut, ei hän viitsi nauraa, ainakaan huonoille vitseille.

- Sekä miehet että naiset reagoivat paremmin sellaisen ihmiseen huumoriin, jota he pitävät viehättävänä, asiantuntijat kertovat.

Sen lisäksi, että huumori saattaa paljastaa toisen piilevät tunteet, se myös lisää ihmisen viehättävyyttä. Erään aiemmin tehdyn tutkimuksen mukaan huumorintajuista ihmistä pidetään yleisesti ottaen viehättävimpänä.

Tässä siis jälleen muutama hyvä syy kertoa vitsi tai pari, ainakin jos lähellä on tyyppi, johon tahtoo tehdä vaikutuksen.

Lue myös: Naisen vitsi muuttui todeksi: Poikaystävä kirjoitti pitkän esseen siitä, miksi ansaitsisi suihinoton 

Lähde: Daily Star

Suosittelemme

Kilpailut

Uusimmat